counter

Ο Σταμάτης Μαλέλης έγινε παππούς: Η φωτογραφία με την εγγονή του και η τρυφερή εξομολόγηση

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη” βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega μίλησε για όλους και για όλα στην Ελένη Μενεγάκη, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι σαν παππούς, κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση για την εγγονή του.

 Δείτε επίσης ΕΔΩ! Σταμάτης Μαλέλης: Ο θάνατος της μητέρας του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του- “Έπαθα έμφραγμα, έπεσα σε βαθύ κώμα”

Όσα είπε ο Σταμάτης Μαλέλης

«Πως είσαι σαν παππούς;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη και έδειξε μια φωτογραφία του Σταμάτη Μαλέλη αγκαλιά με την εγγονή του.

Μόλις ο ίδιος αντίκρισε την εικόνα είπε: «Παιδιά είναι συγκλονιστικό. Όποτε βλέπω αυτή τη φωτογραφία συγκινούμαι. Μα βλέπεις που μου χαμογελάει; Είναι φοβερό! Τριών μηνών παιδάκι. Εγώ έτρεμα, μου έλεγε η κόρη μου να το πάρω κι΄ εγώ φοβόμουν. Θεωρώ είναι κάτι πολύ εύθραυστο. Όταν το πήρα στην αγκαλιά, πραγματικά έτρεμα. Ίσως να είναι από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που έχω νιώσει ποτέ. Δεν περίμενα ότι θα συγκινηθώ τόσο πολύ με το εγγονάκι μου. Είναι λατρεία».

Ακόμη, ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε για την κόρη του: «Νομίζω έχω κενά. Πιστεύω ότι έπρεπε να ασχοληθώ περισσότερο με την κόρη μου στην μικρή της ηλικία. Την καμαρώνω τώρα. Έχει 12 χρόνια σταθερή σχέση, με ένα πολύ καλό παιδί. Έκανε αυτό το παιδάκι. Καλύπτεται με το εγγονάκι τα κενά της κόρης».

«Τώρα νομίζω είμαστε πλήρης. Έχουμε τα παιδιά μας, το εγγόνι μας, τη ζωή μας. Νομίζω τα έχουμε όλα. Μην λες ποτέ, ο θεός να μας έχει δυνατούς», απάντησε για το ενδεχόμενο κι’ άλλου παιδιού.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR