counter

Ο Σταμάτης Γιαννιός είναι ο άνθρωπος που συνάντησε τον Brad Pitt και την Angelina Jolie και μιλάει για όλα στο FTHIS.GR!

Ο Σταμάτης Γιαννιός είναι ο άνθρωπος που συνάντησε τον Brad Pitt και την Angelina Jolie και μιλάει για όλα στο FTHIS.GR!
Ο Σταμάτης Γιαννιός είναι ο άνθρωπος που συνάντησε τον Brad Pitt και την Angelina Jolie και μιλάει για όλα στο FTHIS.GR!

Brad Pitt-Angelina Jolie-Σταμάτης

Δεξιά: Ο Σταμάτης Γιαννιός, ιδιοκτήτης της ταβέρνας που έφαγαν οι Pitt-Jolie, De Niro και Travolta

Ρεπορτάζ-φωτογραφίες:Τίνα Μιχαηλίδου - Μαυρομιχάλη

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τα κρυστάλλινα νερά του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα του Ποσειδίου διάλεξαν για να αράξουν τις θαλαμηγούς τους ο Brad Pitt με την Angelina Jolie και τα παιδιά τους, ο Robert De Niro και ο John Travolta μαζί με την παρέα τους. Ο μικρός κόλπος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής τις τελευταίες μέρες έχει τραβήξει την προσοχή των λουομένων, αφού τα 4 super yachts δεν μπόρεσαν να μείνουν απαρατήρητα, όπως και τα περιπλέοντα φουσκωτά και τα jet-ski που έκαναν βόλτες γύρω απ’ αυτά.

Κότερο με Pitt και Jolie Χαλκιδική

Η θαλαμηγός των αστέρων αραγμένη στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Την Πέμπτη το βράδυ 8 Αυγούσου, γύρω στις 9, σύσσωμη η "χολιγουντιανή" παρέα – 20 άτομα-  βγήκε στη στεριά για να δειπνήσει στην παραθαλάσσια ψαροταβέρνα του Σταμάτη στο Ποσείδι. Οι stars του Hollywood επέλεξαν να πιουν ούζο και να φάνε με παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες, χταποδάκι, καλαμαράκια, μύδια  και σαλάτα ρόκα-μαρούλι. Οι προτιμήσεις τους στα ψάρια εκλεκτές: δυο 6κιλες συναγρίδες και μπαρμπούνια που τα συνόδευσαν με λευκό κρασί Βιβλια Χώρα, ενώ για επιδόρπιο έφαγαν καρπούζι, πεπόνι και πανακότα. Μέχρι σήμερα οι περιγραφές θα μπορούσαν για κάποιους να είναι φήμες, αλλά ο μοναδικός άνθρωπος που τους συνάντησε μιλάει για αυτούς μόνο στο FTHIS.GR...

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, Σταμάτης Γιαννιός, μίλησε για τους διάσημους πελάτες τους και όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του δείπνου τους:"Ήταν πολύ ευγενικοί και απλοί. Η ψυχή της παρέας ήταν ο Travolta. Γελούσε συνεχώς και πολύ δυνατά και δεν σταματούσε να λέει πόσο του αρέσουν οι ψαρομεζέδες. Ο De Niro προσπαθούσε να μάθει μερικές ελληνικές λέξεις όπως “στην υγειά μας” και ρωτούσε τους σερβιτόρους. Μάλιστα, παράγγελνε ούζο, φωνάζοντάς το δυνατά! Μόλις το έπινε σήκωνε το ποτήρι και έλεγε "στην υγειά μας!". Ο Brad Pitt ήταν πολύ περιποιητικός και με την Angelina Jolie και με τα παιδιά τους. Ήταν όλα τα παιδιά τους μαζί. Και ήταν πολύ ήσυχα, δεν σηκώθηκαν από την καρέκλα τους και δεν έκαναν φασαρία. Μόνο στη μαμά τους και στον μπαμπά τους πήγαιναν".

Η πρόσβαση στην παρέα ήταν αδύνατη, αφού τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Γύρω από τα τραπέζι των stars κάθονταν τα μέλη της προσωπικής τους ασφαλείας και όπως λέει ο Σταμάτης Γιαννιός "Είχαν φτιάξει τοίχο γύρω τους! Δεν μπορούσε κανενας από τους πελάτες να τους βγάλει φωτογραφία".

Συνολικά ο λογαριασμός ξεπέρασε τα 1200 ευρώ, ενώ άφησαν και "πλούσια" μπουρμπουάρ - 100 ευρώ ανά σερβιτόρο- στο προσωπικό που τους εξυπηρέτησε. Η παρέα έφυγε από την ταβέρνα περίπου τα μεσάνυχτα.

Τις υπόλοιπες μέρες η παρέα δίστασε να προσεγγίσει την ακτή τόσο για μπάνιο, όσο και για φαγητό, αφού την Παρασκευή 10 Αυγούστου, ο κόσμος αυξήθηκε λόγω της τουριστικής περιόδου και το απέφυγαν για να μην γίνουν αντιληπτοί.Μόνο το μεσημέρι της Πέμπτης, 9 Αυγούστου, πήγαν σε μια δύσκολα προσεγγίσιμη παραλία στη μύτη του Ποσειδίου. Προηγήθηκε φουσκωτό με καρέκλες, ομπρέλες και διάφορα άλλα πράγματα και ακολούθησε η διάσημη παρέα. Μάλιστα, το φουσκωτό που τους μετέφερε συνοδευόταν από δυο jet ski.

Το μεσημέρι της Κυριακής 12 Αυγούστου, ένα ελικόπτερο προσγειώθηκε στη θαλαμηγό, χωρίς να γίνει αντιληπτό αν άφησε ή αν πήρε κάποιον από το σκάφος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR