counter

Ο Σηφάκης το Σάββατο 6 Ιουλίου ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Σηφάκης το Σάββατο 6 Ιουλίου ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας
Ο Σηφάκης το Σάββατο 6 Ιουλίου ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Μιχάλης Σηφάκης

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στην Κρήτη ταξίδεψε ο Μιχάλης Σηφάκης την Πέμπτη 4 Ιουλίου για το γάμο. Κορίτσια, μην βιάζεστε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας και να απογοητευτείτε πως τον χάσατε. Ο Μιχάλης Σηφάκης είναι εργένης, κι όπως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι για καιρό ακόμα...

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, παντρεύεται στο Ηράκλειο ο κατά 14 μήνες μεγαλύτερος αδερφός του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Μάριος και ο Μιχάλης θα σταθεί δίπλα του στο πλατύσκαλο της εκκλησίας στην χαρά του. Ο Μάριος Σηφάκης, ασχολείται επίσης με το ποδόσφαιρο, ως προπονητής σε παιδικές ακαδημίες. Ο Μιχάλης, την Τετάρτη 3 Ιουλίου, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ατρόμητο Αθηνών και για τον επόμενο χρόνο, θα ζει και θα αγωνίζεται στην πρωτεύουσα. Το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου όμως, ταξίδεψε μέχρι το Ηράκλειο για να είναι εκεί στη σημαντική στιγμή του μεγάλου του αδερφού και τον συνοδεύσει στην εκκλησία.

Στη φωτογραφία ο Μάριος Σηφάκης.

Μάριος Σηφάκης

Η τελετή αλλά και το παραδοσιακό κρητικό γλέντι, θα γίνουν στο χωριό του Ηρακλείου από το οποίο κατάγεται η οικογένεια. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, ο Μιχάλης Σηφάκης έγινε νονός ενός κοριτσιού με το μυστήριο να τελείται στη γενέτειρά του, την λεβεντογέννα Κρήτη. Η επιστροφή του goalkeeper στην Αθήνα θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου μιας και την επόμενη μέρα ξεκινούν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον Ατρόμητο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR