counter

Ο Σάκης Ρουβάς επενδύει στην Ελλάδα!

Ο Σάκης Ρουβάς επενδύει στην Ελλάδα!
Ο Σάκης Ρουβάς επενδύει στην Ελλάδα!

Στροφή στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Σακής Ρουβάς.

Ο απόλυτος Έλληνας τραγουδιστής, το τελευταίο διάστημα επισκέπτεται αρκετά συχνά την περιοχή της Ελασσόνας και όχι επειδή είναι η καταγωγή της συζύγου του Κάτιας Ζυγούλη, αλλά γιατί ετοιμάζεται για νέο επιχειρηματικό βήμα.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Είχα την χαρά να δεχθώ τον Σάκη Ρουβά στο γραφείο μου στο Δημαρχείο και να συνομιλήσω μαζί του για θέματα που άπτονται μελλοντικών επιχειρηματικών του σχεδίων, αλλά και για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία, ακόμα και αν ανήκει στην κατηγορία των “διάσημων” Ελλήνων, εκεί όπου υποτίθεται πως όλα γίνονται πιο εύκολα.

Επίσης συμφωνήσαμε πως η “εξωστρέφεια” είναι ένα από τα βασικά “εργαλεία” του σύγχρονου τρόπου διοίκησης, και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε πολλά να πει στο κομμάτι αυτό.

Ακριβώς αυτό το μέτωπο εξωστρέφειας είναι που διευρύνουμε κάθε μέρα που περνάει, με γνώμονα έναν ακόμα πιο ισχυρό Δήμο, για τους κατοίκους της Ελασσόνας και ολόκληρης της επαρχίας».

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR