counter

O Σάκης Ρουβάς αποκλειστικά στο FTHIS.GR: Ο απολογισμός του 2014, η σχέση με τα παιδιά του και τα νέα σχέδια

O Σάκης Ρουβάς αποκλειστικά στο FTHIS.GR: Ο απολογισμός του 2014, η σχέση με τα παιδιά του και τα νέα σχέδια
O Σάκης Ρουβάς αποκλειστικά στο FTHIS.GR: Ο απολογισμός του 2014, η σχέση με τα παιδιά του και τα νέα σχέδια

Σάκης Ρουβάς

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Το μεσημέρι της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου ο Σάκης Ρουβάς αποχωρίστηκε για ακόμη μία φορά την οικογενειακή θαλπωρή, προκειμένου να βρεθεί στο Pantheon Theater. Αυτή τη φορά όχι για τις πολύωρες πρόβες του «Ηρακλή- Οι 12 Άθλοι», αλλά με αφορμή την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για την θεατρική υπερπαραγωγή που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR για το νέο του «στοίχημα»: «Δεν έχω καθόλου άγχος, αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε! Από τη μέρα που αποφάσισα να κάνω τον “Ηρακλή” μέχρι και σήμερα είναι μία πολύ όμορφη διαδικασία. Και μετά, αφού ξεκινήσουμε τις παραστάσεις, συνεχώς θα ωριμάζει και θα μεγαλώνει μέσα μου αυτό που δημιουργήσαμε και δημιουργούμε καθημερινά. Είναι μία συνεχής διαδικασία το να μεγαλώνει ο ρόλος μέσα στον ηθοποιό. Να τον αποδίδει, να ταυτίζεται με τον ήρωα του για όσο είναι πάνω στη σκηνή. Ωστόσο, παίζει ρόλο και τι σκέψεις σου αφήνει, αλλά και πόσα πράγματα σε μαθαίνει. Ακόμη και για τους ανθρώπους που έρχονται και βλέπουν τις παραστάσεις: Αν δεν φύγεις πιο γεμάτος από ότι μπήκες στην αίθουσα, σημαίνει ότι δεν υπήρχε και λόγος για να την δεις».

Από την μέχρι τώρα τριβή με τον ρόλο του, τι πράγματα έχει μάθει; «Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τα αναφέρω. Σίγουρα, όμως, το να μαθαίνεις πράγματα για τον εαυτό σου είναι το μεγαλύτερο κέρδος που μπορείς να έχεις από αυτή τη διαδικασία: Και τη θεατρική, αλλά και της καθημερινότητας».

Σε ερώτηση αν θα φέρει τα παιδιά του, για να τον δουν επί σκηνής, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Εννοείται πως θα φέρω την Αναστασία και τον Αλέξανδρο να δουν την παράσταση, αλλά όχι την Αριάδνη βεβαίως».

Στη συνέχεια, ζητήσαμε από τον Σάκη Ρουβά να μας κάνει τον δικό του απολογισμό για το 2014. Όπως εξομολογήθηκε στο FTHIS.GR: «Καταρχήν, το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο tour που έχω κάνει στη ζωή μου. Κατά τη γνώμη μου, το «The Ace of Hearts Tour» ήταν ό,τι πιο ωραίο έχω κάνει σκηνικά ως τραγουδιστής και ελπίζω ότι και ο «Ηρακλής» θα είναι ό,τι πιο ωραίο έχω κάνει στο θέατρο. Σε πιο προσωπικό επίπεδο είμαι ένας ευτυχέστατος μπαμπάς, έχω μια υπέροχη γυναίκα που είναι δίπλα μου και την αγαπάω! Είμαι ευτυχής!».

Τέλος, ο τραγουδιστής μας αποκάλυψε ο τραγουδιστής, τις γιορτές των Χριστουγέννων θα «μείνουμε στην Αθήνα, λόγω των θεατρικών παραστάσεων», ενώ μέσα στο 2015 θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα κινηματογραφική ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και... προσεχώς θα κυκλοφορήσει και το νέο cd. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR