counter

Ο Σάκης Μπουλάς πλήρωσε το γεύμα της κηδείας του 15 μέρες πριν πεθάνει!

Ο Σάκης Μπουλάς πλήρωσε το γεύμα της κηδείας του 15 μέρες πριν πεθάνει!
Ο Σάκης Μπουλάς πλήρωσε το γεύμα της κηδείας του 15 μέρες πριν πεθάνει!

Σάκης Μπουλάς

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος κατά τη διάρκεια της παράστασης που δόθηκε στην Ακτή Πειραιώς προς τιμήν του Σάκη Μπουλά. Ο Διονύσης Σαββόπουλος αποκάλυψε επί σκηνής πως  ο Σάκης Μπουλάς είχε προπληρώσει το τραπέζι που θα ακολουθούσε της κηδείας του!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είπε συγκινημένος από  σκηνής: "Μετά από την κηδεία, πήγαμε σε παρακείμενο μαγαζί για την ψαρόσουπα, για την κλασική μακαριά. Και τι μας λένε; Ο μακαρίτης είχε πάει πριν από δεκαπέντε μέρες στον μαγαζάτορα και του είχε πει: "μετά την κηδεία μου, θα έρθουν εδώ 40 – 50 φίλοι. Τι μενού θα βγάλεις και πόσο κάνει;" Ο μαγαζάτορας νόμιζε ότι του κάνει πλάκα, αλλά ο Σάκης επέμενε. "Πες μου πόσο θα στοιχίσει το τραπέζι για 40 – 50 κεφάλια", του ξαναείπε και ο μαγαζάτορας του είπε ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το έκανε κέρασμα. Ο Σάκης δεν το δέχθηκε, πλήρωσε την μακαριά και μείναμε άφωνοι".

Η χθεσινή παράσταση στο μαγαζί που τραγουδούσε τους τελευταίους μήνες ο Σάκης Μπουλάς ήταν αφιερωμένη ολοκληρωτικά σε εκείνον. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησαν για τον αγαπημένο τους φίλο,  αναφέρθηκαν στις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί, και τραγούδησαν τα κομμάτια του.  

Σάκης Μπουλάς

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR