counter

Ο Robert Pattinson το έχει ρίξει στο ποτό! Και η Kristen Stewart κλαίει ασταμάτητα!

Ο Robert Pattinson το έχει ρίξει στο ποτό! Και η Kristen Stewart κλαίει ασταμάτητα!
Ο Robert Pattinson το έχει ρίξει στο ποτό! Και η Kristen Stewart κλαίει ασταμάτητα!

Pattisson Stewart

Από την Δήμητρα Βγενοπούλου

Η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson είναι αναμφισβήτητα τα δύο πρόσωπα των ημερών. Οι μέρες που ακολούθησαν το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες που έφεραν στη δημοσιότητα την απιστία της στο νεαρό σύντροφό της, ήταν δύσκολες και για τους δύο. O Pattinson δεν θέλει να την δει και να της μιλήσει, ενώ η Stewart είναι μετανιωμένη και προσπαθεί να τον κερδίσει πίσω.

Kristen Stewart

Τα τελευταία νέα, λοιπόν, θέλουν τη 22χρονη ηθοποιό να έχει μετακομίσει στο σπίτι του πρώην παραγωγού της Giovanni Agnelli στο Sunset Plaza του Λος Άντζελες και να είναι ένα ράκος! Σύμφωνα με πληροφορίες του Radaronline.com, η Stewart είναι κλεισμένη στο σπίτι, καθώς φοβάται να κυκλοφορήσει δημόσια και δεν θέλει να επικοινωνήσει με κανέναν!

Πηγή μάλιστα αναφέρει ότι "H Kristen κλαίει ασταμάτητα σαν πληγωμένη έφηβη. Έχει μέρες να κάνει μπάνιο και να λούσει τα μαλλιά της, ενώ τριγυρνάει με ένα μακό μπλουζάκι και ένα σορτς και καταναλώνει διαρκώς ποσότητες παγωτού! Αν και είμαι μετανιωμένη και θέλει πίσω τον Robert, φοβάται ότι τον έχει χάσει!"

 

 

 

 

Robert Pattinson

Από την άλλη πλευρά, ο Robert Pattinson, όπως αναφέρει πηγή στο περιοδικό People, "είναι πάρα πολύ θυμωμένος και αναστατωμένος. Το έχει ρίξει στο ποτό και βρίσκει παρηγοριά μόνο στους φίλους του”. O νεαρός πρωταγωνιστής έχει μετακομίσει στο σπίτι της συναδέλφου και φίλης του, Reese Whitherspoon και δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της απιστίας της συντρόφου του.

Την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, φαίνεται να έχει επιβαρύνει και το γεγονός ότι η πρώην του μετακόμισε στο σπίτι του ιταλού παραγωγού,Giovanni Agnelli , ο οποίος ήταν και από τους ανθρώπους που δημοσίως υπερασπίστηκε την Stewart υποστηρίζοντας ότι δεν είχε σεξουαλική σχέση με τον σκηνοθέτη. Πηγή αναφέρει στο Radaronline.com ότι ο ηθοποιός είναι έξαλλος και κατηγορεί τον παραγωγό ότι κοιμάται με την πρώην φίλη του!

"Κανείς δεν τον έχει δει έτσι έως τώρα! Δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα την απιστία της Stewart" συμπληρώνει η ίδια πηγή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR