counter

Ο πυροβολισμός που του άλλαξε τη ζωή και το… μπέρδεμα με τον Λάκη Γαβαλά.

Ο πυροβολισμός που του άλλαξε τη ζωή και το… μπέρδεμα με τον Λάκη Γαβαλά.
Ο πυροβολισμός που του άλλαξε τη ζωή και το… μπέρδεμα με τον Λάκη Γαβαλά.

Βασίλειος Κωστέτσος

Στην κάμερα του FTHIS TV μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος τόσο για το γεγονός που του άλλαξε τη ζωή όσο και για το μπέρδεμα με τον Λάκη Γαβαλά.

“Ο παράδεισος και η κόλαση βρίσκονται στη γη”

Ο γνωστός σχεδιαστής έδωσε τη δική του εκδοχή για τη ζωή: “Πιστεύω ότι η κόλαση και ο παράδεισος βρίσκονται στη γη. Το ζούμε εδώ. Η ζωή εκεί που σου φέρνει κάτι πάρα πολύ κακό, μετά σου φέρνει κάτι πολύ καλό”, ενώ για το γεγονός που στιγμάτισε την πορεία του ανέφερε: “Για παράδειγμα, με έχουν χτυπήσει με όπλο σε μια τρυφερή ηλικία, των εννέα χρονών. Ήταν μία ηλικία που μεγάλωνα, γινόμουν αγόρι, είχα ανησυχίες, έπαιζα τα παιχνίδια μου. Και αυτό άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου, τελείως ανύποπτα. Την ώρα που μιλούσα με τους φίλους μου ένιωσα πως κάτι με χτύπησε, πέρασα για τέσσερις μήνες με εσωτερικές και εξωτερικές αιμορραγίες. Σώθηκα από ένα θαύμα, το οποίο θαύμα μετατράπηκε στην καριέρα που μου χάρισε αυτή η τόσο δύσκολη στιγμή”.

“Πάντα ήμουν διαφορετικός”

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, επίσης, μίλησε για τη διαφορετικότητα του χαρακτήρα του: “Πάντα ήμουν διαφορετικός, γιατί οι ανησυχίες στην εφηβεία μου δεν αφορούσαν τη σεξουαλική μου ζωή. Δεν ήθελα να χορτάσω τη σεξουαλική μου ζωή, αλλά το απόλυτο focus μου ήταν στη δουλειά μου”.

Η παρεξήγηση με τον Λάκη Γαβαλά

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, ακόμα, μίλησε και για κάποια πρόσφατα περιστατικά που του συνέβησαν: “Αυτό που μου συμβαίνει είναι καταπληκτικό. Με μπερδεύουν στον δρόμο με τον Λάκη Γαβαλά και με ρωτάνε “καλά είστε εκτός φυλακής;” ή πώς μού συνέβη όλο αυτό”.

“Στον παράδεισο θα έχω facebook & twitter;”

Τέλος, ο ίδιος ανέλυσε τις προσωπικές του ανησυχίες για το πώς θα είναι η ζωή μετά θάνατον: “Τι θα κάνω αν πάω στον παράδεισο ή στην κόλαση; Θα έχω facebook και twitter; Ακόμα και σε αυτό. Έχει γίνει έτσι η ζωή μας πλέον που και η εκκλησία πρέπει να αλλάξει λίγο. Δεν μου λέει τίποτα πλέον εμένα, θα βαριέμαι αφάνταστα. Δεν θα έχω τι να κάνει. Δυστυχώς μεγαλώσαμε και μάθαμε αλλιώς”.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR