counter

O πιο fashionable τελικός ήταν αυτός του Rising Star!

O πιο fashionable τελικός ήταν αυτός του Rising Star!
O πιο fashionable τελικός ήταν αυτός του Rising Star!

Η αγαπημένη μας κυριακάτικη συνήθεια έφτασε στο τέλος της! Ο τελικός του Rising Star πραγματοποιήθηκε χτες και θα μας λείψουν πολύ οι στιλιστικές επιλογές των κοριτσιών. Η εταιρία μόδας BSB φρόντιζε κάθε Κυριακή για updated εμφανίσεις εμπνευσμένες από τα διεθνή catwalks μεγάλων οίκων.

Υπερ-λατρέψαμε την εμφάνιση της social queen Καλομοίρας, η οποία επέλεξε ένα one-shoulder top και μια φούστα σε κρεμ απόχρωση με λουλουδένιες λεπτομέρειες. Πραγματικά η γλυκιά Καλομοίρα έλαμψε μέσα στο dreamy φόρεμα της.

Η Καλομοίρα με φόρεμα BSB στο πλατό του Rising Star

Οι δύο υποψήφιες του τελικού Έλενα και Κέλλυ επέλεξαν τη διαχρονική αξία του black ‘n’white. Η Έλενα φόρεσε ένα sexy chic jumpsuit και ισορρόπησε το sexiness με ένα λευκό σακάκι, την μεγαλύτερη τάση της φετινής σεζόν. Τα δύο κομμάτια αποτελούν passe-partout για την γκαρνταρόμπα κάθε stylish κοριτσιού.

Η Έλενα Παναγιωτίδου στο πλατό του Rising Star

Από την άλλη η Κέλλυ, με boho και ανάλαφρη διάθεση προτίμησε ένα λευκό φόρεμα φορεμένο ως κιμονό πάνω από το cigarette παντελόνι της. Λατρέψαμε το κιμονό καθώς αν το επιλέξεις μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, σωστά; Το blue room για μια ακόμη και δυστυχώς τελευταία φορά υπήρξε το πιο stylish room της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Κέλλυ Βουδούρη στο πλατό του Rising Star

Η εταιρία μόδας BSB ήταν ο πιο fashionable υποστηρικτής που θα μπορούσαν να είχαν τα κορίτσια. Το stage γέμισε από ενημερωμένες δημιουργίες που ανέδειξαν το style των κοριτσιών. Το καλύτερο όμως από όλα ήταν ότι με ένα κλικ μπορούσαμε να κάνουμε δίκες μας αυτές τις δημιουργίες!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR