counter

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για τη σχέση του με τη Σύλβια Δεληκούρα

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για τη σχέση του με τη Σύλβια Δεληκούρα
Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για τη σχέση του με τη Σύλβια Δεληκούρα

Παναγιώτης Λαγούτης

Ο Πέτρος Λαγούτης σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK! και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο απάντησε στις φήμες των τελευταίων μηνών ότι διατηρεί σχέση με την ηθοποιό και συμμετέχουσα του λαμπερού show του ANT1, "Your Face Sounds Familiar", Σύλβια Δεληκούρα. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Πόση αλήθεια κρύβουν τα δημοσιεύματα που σε θέλουν ζευγάρι με τη Σύλβια Δεληκούρα;

Δεν ισχύουν. Όλα ξεκίνησαν όταν μία δημοσιογράφος έτυχε να δει τη Σύλβια έξω από το Θέατρο Ήβη όπου παίζαμε το Ο παππούς έχει πίεση και στη συνέχεια στο Altamira, όπου έχω πάει με δεκάδες συναδέλφους. Επικοινώνησα μάλιστα με αυτή τη δημοσιογράφο και διαμαρτυρήθηκα έντονα. 

Αν μία σχέση ήταν στην αρχή της, θα την αποκάλυπτες σε μία συνέντευξη;

Φυσικά και όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει, αν είσαι μία εβδομάδα με κάποια, να πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος. Και αν τελικά αυτή η σχέση δεν κρατήσει, θα πρέπει να εξηγείς γιατί δεν είχε διάρκεια; Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει. Είμαι μόνος μου.

Παναγιώτης Λαγούτης 

Σε έχουν απορρίψει ερωτικά;

Συνήθως, όταν φλερτάρω, φροντίζω να έχω διερευνήσει το έδαφος για να δω αν με παίρνει να κάνω το επόμενο βήμα. Όταν διασφαλίσω ότι το πρόσωπο που έχω απέναντί μου ενδιαφέρεται, θα πω άμεσα αυτό που θέλω επιστρατεύοντας και το χιούμορ μου. Ακολουθώντας αυτή την τακτική, είναι πιο δύσκολο να φας χυλόπιτα. Αλλά έχω να διηγηθώ ένα περιστατικό που ενώ συζητούσαμε με μία κοπέλα και είχαμε ανταλλάξει τηλέφωνα, έφυγα για λίγο για να πάω στην τουαλέτα και όταν επέστρεψα στη θέση μου, είχε φύγει.

Έχεις κάνει ξανά πρόταση γάμου μετά το διαζύγιό σου από τη Μυρτώ Αλικάκη;

Όχι. Δεν είναι κάτι που αποκλείω, αλλά δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ. Έχω δύο γιους, τον Δημήτρη που είναι 11 χρόνων και τον Γιωργή που είναι 7, μου αρέσει να περνάω ώρες μαζί τους, να τους έχω χαρούμενους και ανέμελους. Για να πάρω την απόφαση να κάνω δεύτερο γάμο θα πρέπει να βρεθεί μία γυναίκα που θα με συγκλονίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

OK! 1106 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR