counter

Ο πατέρας του Γιάννη Μακρή μιλάει πρώτη φορά για την σύλληψη του φερόμενου δολοφόνου του γιου του

Έξι μήνες έχουν περάσει από την εκτέλεση του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα, το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, την ώρα που βγήκε από την εξώπορτα του σπιτιού του κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητό του.

Ο πατέρας του επιχειρηματία Στέλιος Μακρής έσπασε τη σιωπή του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Μαζί σου.

Ο ίδιος μιλώντας στη δημοσιογράφο της εκπομπής Εβίτα Τσιλοχρήστου, αναφέρθηκε στη σύλληψη του φερόμενου ως δολοφόνου του γιου του.

«Εμείς είμαστε στην Αυστραλία και ξέρουμε μόνο ότι πιάσανε τον δολοφόνο. Τίποτα άλλο. Δεν είχε εχθρούς, ήταν πολύ αγαπητός ούτε φοβόταν τίποτα απολύτως. Δεν είχε ανησυχίες, τίποτα. Πώς έγινε αυτό το πράγμα κι εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα παραπάνω. Η αστυνομία έχει την υπόθεση και από εκεί και πέρα θα συνεχίσει. Η Βικτώρια είναι εκεί πέρα, η γυναίκα του και τα έχει αναλάβει όλα. Τον έπιασαν τον δολοφόνο και είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν μπορούμε να χορεύουμε. Θέλουμε να ξέρουμε όμως ποιος είναι πίσω από τον δολοφόνο. Δεν ξέρω να σας πω τις δουλειές έκανε. Μεγάλο παιδί ήταν. Δεν ξέρω απολύτως.», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μακρής.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR