counter

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ στέλνει το δικό του μήνυμα στον πρίγκιπα Χάρι: "Φέρσου σαν άντρας και.."

 Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ στέλνει το δικό του μήνυμα στον πρίγκιπα Χάρι: "Φέρσου σαν άντρας και.."
Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ στέλνει το δικό του μήνυμα στον πρίγκιπα Χάρι: "Φέρσου σαν άντρας και.."

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ να δίνει συνεντεύξεις και να μιλά αρνητικά για την κόρη του αλλά και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.

Έτσι και σήμερα, μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο του ITV και την εκπομπή «Good Morning Britain» ανέφερε πως ντρέπεται για την κόρη του και τον πρίγκιπα Χάρι που με τη συμπεριφορά τους πλήγωσαν την βασίλισσα Ελισάβετ.

«Η απομάκρυνση από την βασιλική οικογένεια πρόκειται να προκαλέσει πολλά περισσότερα προβλήματα», είπε και συνέχισε «Ειλικρινά μου λείπει», είπε. «Αυτή η απόφαση να απομακρυνθούν από την βασιλική οικογένεια προκαλεί μεγάλη σύγχυση, δεν θεωρώ ότι καταλαβαίνει κανείς ή μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη ή γιατί συνέβη, δεν βγάζει νόημα».

Μάλιστα ο Τόμας Μάρκλ δήλωσε πως είναι έτοιμος να έρθει αντιμέτωπος με την κόρη του στο δικαστήριο, καθώς η εφημερίδα Mail on Sunday, την οποία έχει μηνύσει η Μέγκαν επειδή δημοσίευσε μια ιδιωτική της επιστολή που του είχε στείλει, σκοπεύει να τον αξιοποιήσει ως μάρτυρα.

«Αν φτάσουμε να συναντηθούμε σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου, αυτό είναι υπέροχο-τουλάχιστον θα τους δω, αλλά δεν θέλω να κάνω ξεκαθάρισμα λογαριασμών ούτε να ξεκινήσω μια δικαστική διαμάχη», ξεκαθάρισε.

Ακόμη δήλωσε πως διαφωνεί με τα όσα είχε υποστηρίξει ο Χάρι ότι δηλαδή η κόρη του έχει δεχτεί ρατσιστική αντιμετώπιση από τους δημοσιογράφους στη Βρετανία.

«Αγαπώ την κόρη μου και σίγουρα θα αγαπούσα και τον εγγονό μου και τον Χάρι αν τους γνώριζα», λέει και σχολιάζει ότι ο πρίγκιπας θα έπρεπε να του έχει ζητήσει το χέρι της κόρης του πριν από τον γάμο. Ερωτηθείς τι θα έλεγε στον Χάρι τώρα, απάντησε: «Φέρσου σαν άντρας και έλα να με γνωρίσεις».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR