counter

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής παίρνει διαζύγιο και μετακομίζει

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής παίρνει διαζύγιο και μετακομίζει
Ο πασίγνωστος παρουσιαστής παίρνει διαζύγιο και μετακομίζει

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real news», ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φεύγει από το σπίτι όπου διέμενε με την Τζίνα Μοσχολιού, ενώ ξεκινούν τις διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Πριν από περίπου έναν μήνα, αποκλειστικό ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας αποκάλυπτε πως υπάρχει έντονη κρίση στον γάμο των δημοσιογράφων Κωνσταντίνου Μπογδάνου – Τζίνας Μοσχολιού και πως οι δυο τους παλεύουν να ξεπεράσουν όσα προκάλεσαν ρωγμές σε αυτόν.

Σήμερα, νέες πληροφορίες λένε πως τελικά δεν τα κατάφεραν και οι δρόμοι τους χωρίσουν οριστικά. Εκείνος μάλιστα είναι έτοιμος να μετακομίζει σε ένα καινούργιο σπίτι που βρήκε και να αφήσει αυτό που έμενε μέχρι σήμερα με τη σύζυγό του.

Τον τελευταίο καιρό, ήταν δύσκολο και για τους δύο να μένουν κάτω από την ίδια στέγη και κάποιες φορές, έβρισκαν κατάλυμα σε σπίτια καλώς τους φίλων. Μέχρι που ο Κωνσταντίνος πήρε την απόφαση να ψάξει να βρει σπίτι. Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πηγές, η μετακόμισή του είναι θέμα ημερών, ενώ αμεσότατα πρόκειται να ξεκινήσουν και τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR