counter

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς του Alpha

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς του Alpha
Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς του Alpha

Το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών» του Alpha

Ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης μας βάζουν στον πιο μελωδικό «Παράδεισο», μέσα από το τραγούδι τους που ερμηνεύει ο Θοδωρής Βουτσικάκης και αποτελεί το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών».

Η σύνθεση του Νίκου Τερζή, οι στίχοι του Νίκου Μωραΐτη και η ερμηνεία του Θοδωρή Βουτσικάκη δημιουργούν μία ατμόσφαιρα μέσα από την οποία ξεδιπλώνεται ένα ιδιαίτερο βαλς, γεμάτο αρώματα του χθες και του σήμερα, που συναρπάζει από το πρώτο άκουσμα.

Ο «Παράδεισος» είναι το πρώτο από τα τραγούδια που θα γράψουν ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης για το soundtrack της σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών», τα οποία θα ερμηνεύσουν γνωστοί κι αγαπημένοι καλλιτέχνες και θα κυκλοφορήσουν από την Panik Oxygen. 

Η σειρά «Ο Παράδεισος Των Κυριών» του Alpha, που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00, είναι μία μεγάλη και πλούσια παραγωγή της JK Productions – Καραγιάννης, με λαμπερούς πρωταγωνιστές, υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, η οποία μεταφέρει τον θεατή σε μία ιστορία ανατροπών, με φόντο την αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR