counter

Ο Πάνος Ζάρλας σχολιάζει τους νέους παίκτες του Power of Love

Ο Πάνος Ζάρλας σχολιάζει τους νέους παίκτες του Power of Love
Ο Πάνος Ζάρλας σχολιάζει τους νέους παίκτες του Power of Love

Ο Πάνος Ζάρλας αποφάσισε να σχολιάσει το φετινό Power of Love, μέσα από ένα live video στο Instagram, μαζί με τον Δώρο Παναγίδη.

Οι δυο πρώην παίκτες του ριάλιτι σχολίασαν τα πρόσωπα και τις εξελίξεις στο σπίτι της αγάπης, έχοντας πάντα στο επίκεντρο το θέμα της κρυφής σχέσης ανάμεσα στον Γιάννη Κοπιδάκη και την Αργυρώ Τσιοράνου.

«Οι παίκτες που έχουν μπει τώρα, μπήκαν με φασαρία. Αυτό που λένε για τον Γιάννη και την Αργυρώ ότι ήταν ζευγάρι έξω και ξαφνικά όλοι στο σπίτι διαφωνούν, είναι λογικό. Ο κόσμος όταν ανοίγει την τηλεόραση και βλέπει καυγά, θα μένει και θα παρακολουθεί», είπε ο Πάνος Ζάρλας για τα πρόσωπα του Power of Love.

Με ποια από αυτά έχει ήδη επικοινωνήσει;

«Γνωρίζω τον Τζόνι από το Power of Love. Τον ξέρω από μικρό παιδί. Μετά γνώρισα και λίγο τον Παύλο με τον οποίο μιλήσαμε με μηνύματα. Μου φαίνεται καλό παιδί», ανέφερε.

Ο Πάνος Ζάρλας συμπλήρωσε: «Παρακολούθησα και την Αργυρώ η οποία έλεγε σε ένα επεισόδιο ότι είναι ανήθικο για εκείνη να είναι με έναν άνδρα που δουλεύει νύχτα γιατί κι εγώ παιδί της νύχτας είμαι. Θα ήθελα όμως να μου το εξηγήσει. Επίσης θα ήθελα να πω και στον Γιάννη... γιατί βγαίνει και λέει ότι δεν έχει σχέση με την Αργυρώ; Αφού έχουν κυκλοφορήσει κοινές τους φωτογραφίες. Έχει γίνει χαμός στα social media».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR