counter

Ο Παναγιώτης Πετράκης αποκαλύπτει ότι απέτρεψε την αυτοκτονία θαυμάστριάς του! (video)

Ο Παναγιώτης Πετράκης αποκαλύπτει ότι απέτρεψε την αυτοκτονία θαυμάστριάς του! (video)
Ο Παναγιώτης Πετράκης αποκαλύπτει ότι απέτρεψε την αυτοκτονία θαυμάστριάς του! (video)

Παναγιώτης Πετράκης

Ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή  FTHIS TV, το βράδυ της Πέμπτης 23 Αυγούστου.

“Ήθελα να γίνω δεσπότης”

Μετά από αρκετές επιτυχίες στην καλλιτεχνική του διαδρομή, ο Παναγιώτης Πετράκης παραδέχτηκε ότι: “Έχω βγάλει χρήματα, αρκετά για να αντεπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις μου”, ενώ παράλληλα αποκάλυψε: “Σκέφτηκα να ασχοληθώ με πολλά πράγματα μέχρι την γ’ λυκείου που αποφάσισα αυτό που θα κάνω. Σαν παιδικό μου όνειρο είχα να γίνω δεσπότης. Πέρασε και από το μυαλό μου να γίνω δικηγόρος”.

Ο ίδιος, όμως, κρίνει πως έκανε σωστή επιλογή; “Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μάλιστα, δεν ήταν επιλογή μου να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα. Ξεκίνησα μετά από παρότρυνση των δικών μου και του καθηγητικού συμβουλίου. Ήμουν και στον θεατρικό όμιλο του σχολείου μου και όταν δώσαμε την παράστασή μας έπεσαν όλοι επάνω μου και μου έλεγαν να πάω σε δραματική σχολή” ανέφερε ο ίδιος.

Τα σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής σχετικά με την προσωπική του ζωή είπε: “Ξέρω ότι θα ήθελα σε κάποια φάση να έρθει ένα παιδί. Αυτό μόνο. Δεν είναι επειδή το θέλουν οι γονείς μου. Απλά θεωρώ ότι είναι ένα είδος αγάπης που θα ήθελα πολύ να βιώσω, η πατρική αγάπη”. Όσο για τον άνθρωπο που θα τον πείσει πως είναι ο σύντροφος της ζωής του, ο ίδιος διευκρίνισε: “Δεν νομίζω ότι ψάχνεις συγκεκριμένα κάτι. Πιστεύω ότι είναι χημική ένωση που συμβαίνει όταν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις, πέρα από τη λογική. Είναι ένα κλικ, ένα περίεργο πράγμα που δημιουργεί χημεία. Δεν υπάρχουν στεγανά και κουτάκια που σε κάνουν να πεις πως θα ερωτευτείς”.

“Από όταν ήμουν 5 χρονών ήθελα να χωρίσουν οι γονείς μου”

Ο Παναγιώτης Πετράκης αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του και τις καταστάσεις που βίωσε μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας: “Είναι καλό οι άνθρωποι να είναι ισορροπημένοι και ευτυχισμένοι, με όποιο είδος ζωής επιλέξουν, γιατί αυτό περνάει και στα παιδιά. Εγώ θυμάμαι πως από 5 χρονών ήθελα να χωρίσουν οι γονείς μου. Ήξερα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι, ξεχωριστά, θα είναι πολύ καλύτερα από ότι μαζί. Όπως και έγινε όταν πλέον χώρισαν. Είναι δύο καλοί φίλοι και ο καθένας είναι πολύ πιο ευτυχισμένος και τα έχει πιο καλά με τον εαυτό του. Θυμάμαι μια ασυνεννοησία, τσακωμούς και να μην υπάρχει ηρεμία. Είναι δύο άνθρωποι που εκπέμπουν σε διαφορετικά μήκη κύματος. Αυτό είναι όλο. Ένα παιδί θέλει να βλέπει τους γονείς του καλά”.

Παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε τότε, ο Παναγιώτης Πετράκης για τη σημερινή σχέση με τους γονείς του επεσήμανε: “Έχω εξαιρετική σχέση με τους γονείς μου. Έχω την τύχη να έχω δύο απίστευτα καλούς γονείς. Ήταν και είναι μαζί μου σε κάθε βήμα, τόσο ηθικά όσο και για πολλά χρόνια οικονομικά. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερους γονείς”

Οι διαφωνίες με το Χριστιανικό δόγμα και πώς έσωσε μία κοπέλα από την αυτοκτονία.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Πετράκης δεν δίστασε να απαντήσει και στις ερωτήσεις των τηλεθεατών της εκπομπής. Ακόμα, ο Παναγιώτης Πετράκης αποκάλυψε ποια θεωρεί τη μεγαλύτερη κατάκτηση στην καριέρα του, ενώ εξήγησε και τους λόγους που δεν θα δεχόταν να πάρει κιλά για έναν ρόλο. Τέλος, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν είναι Χριστιανός ορθόδοξος και πως διαφωνεί με όλα τα δόγματα θρησκειών.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR