counter

Ο Οscar Pistorius έπαιρνε στεροειδή που τον έκαναν επιθετικό & πυροβόλησε πριν λίγες μέρες σε εστιατόριο

Ο Οscar Pistorius έπαιρνε στεροειδή που τον έκαναν επιθετικό & πυροβόλησε πριν λίγες μέρες σε εστιατόριο
Ο Οscar Pistorius έπαιρνε στεροειδή που τον έκαναν επιθετικό & πυροβόλησε πριν λίγες μέρες σε εστιατόριο

 Reeva

Καθημερινά όλο και έρχονται νέες πληροφορίες στο "φως" για τον τραγικό θάνατο του νεαρού μοντέλου και συντρόφου του παρολυμπιονίκη Oscar Pistorius. Μάλιστα σήμερα οι έρευνες στρέφονται στα στεροειδή που βρέθηκαν στο σπίτι του 26χρονου Ολυμπιονίκη, Oscar Pistorius, αφού λέγεται ότι η χρήση τους μπορεί να τον οδήγησαν στο έγκλημα. Χαρακτηριστικά χρησιμοποιούν την έκφραση “steroid rage” για να τονίσουν ότι η χρήση των στεροειδών μπορεί να ευθύνονται για επιθετικές συμπεριφορές.

Επίσης στην πολυτελή έπαυλη του αθλητή βρέθηκε ένα μπαστούνι του κρίκετ με αίματα δημιουργώντας μεγαλύτερο μυστήριο για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες η 29χρονη  κοπέλα βρέθηκε νεκρή ενώ ήδη κάνει το γύρο του κόσμου η πληροφορία που θέλει τον αθλητή μετά το έγκλημα που έκανε να πήρε τηλέφωνο τον καλύτερό του φίλο Justin Divaris λέγοντάς του: "'Έγινε ένα τραγικό ατύχημα, πυροβόλησα την Reeva".

Reeva

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι ο Oscar Pistorius  έβγαλε όπλο σε πολυσύχναστο εστιατόριο του Γιοχάνεσμπουργκ και παραλίγο να χτυπήσει το πόδι ενός φίλου του. Όπως φαίνεται αυτό το περιστατικό, σύμφωνα με φίλο του αθλητή, ήταν ατύχημα και μάλιστα το όπλο δεν ήταν δικό του.

Ωστόσο η μητέρα του νεαρού μοντέλου,  June Steenkamp, μίλησε σε εφημερίδα για τον χαμό της πολυαγαπημένης της κόρης λέγοντας: “Είχε τόσα να προσφέρει και τώρα όλα αυτά χάθηκαν. Έτσι απλά χάθηκε. Μέσα σε μια στιγμή, ο πιο όμορφος άνθρωπος δεν είναι πια ανάμεσά μας. Το μόνο που θέλουμε είναι απαντήσεις. Απαντήσεις γιατί έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί η όμορφη κόρη μας έπρεπε να πεθάνει με αυτό τον τρόπο;”.

Δείτε την άτυχη κοπέλα από το reality που συμμετείχε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR