counter

Ο Ορέστης Τζιόβας για τον Δημήτρη Λιγνάδη: “Περιμέναμε κάτι διαφορετικό και πραγματικά είναι…”

Ο Ορέστης Τζιόβας για τον Δημήτρη Λιγνάδη: “Περιμέναμε κάτι διαφορετικό και πραγματικά είναι…”
Ο Ορέστης Τζιόβας για τον Δημήτρη Λιγνάδη: “Περιμέναμε κάτι διαφορετικό και πραγματικά είναι…”

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην ποινή του.

Ο Ορέστης Τζιόβας εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Open «Mέρα Μεσημέρι με την Μάριον» και σχολίασε την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όσα δήλωσε ο Ορέστης Τζιόβας για τον Δημήτρη Λιγνάδη

 «Η αρχική πρωτόδικη απόφαση μας έκανε να χαρούμε όλους για τη Δικαιοσύνη αλλά η άμεση απόφαση να ανασταλεί η ποινή και να πάει στο Εφετείο χωρίς να είναι φυλακισμένος, μας έχει κάνει όλους τεράστια εντύπωση. Περιμέναμε κάτι διαφορετικό και πραγματικά είναι οξύμωρο για κάποιον που υπάρχει υποψία και δεν έχει αποδειχθεί ακόμα το έγκλημά του να κρίνεται προφυλακιστέος κι αφού αποδειχθεί το έγκλημά του να κυκλοφορεί ελεύθερος» δήλωσε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Στη συνέχεια o ηθοποιός συμπλήρωσε: «Θα μιλήσω για την κοινωνία ότι δημιουργείται κάτι δεδικασμένο, το οποίο επιτρέπει σε ανθρώπους να εγκληματούν γνωρίζοντας πως θα έχουν την εύνοια της Δικαιοσύνης. Βλέπουμε ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο. Το σωστό είναι αυτό να λαμβάνονται υπόψιν ελαφρυντικά κι οτιδήποτε αλλά βλέπουμε ανθρώπους φυλακισμένους για πολύ μικρότερα εγκλήματα, τα οποία δεν συγκρίνονται μεταξύ τους αλλά υπάρχει μια ηθική σύγκριση».

Δείτε επίσης - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρτηση για τον Δημήτρη Λιγνάδη – “Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλιτώσετε” 

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR