counter

Ο Ντίνος Καρύδης έπαθε έμφραγμα σε Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Ο Ντίνος Καρύδης έπαθε έμφραγμα σε Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Ντίνος Καρύδης έπαθε έμφραγμα σε Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει, αισθάνθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ντίνος Καρύδης.

Ο ηθοποιός δεν φανταζόταν ούτε στον χειρότερό του εφιάλτη τι θα συνέβαινε, όταν έφευγε από το σπίτι του για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, με αφορμή το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη μεταφέρθηκε στη  Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» με πρόσθιο έμφραγμα, όταν δεν άντεξε τα χημικά που έκαναν χρήση οι δυνάμεις των ΜΑΤ.

«Ο Ντίνος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεται στο νοσοκομείο από το Σάββατο, μετά τη διαδήλωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Τα χημικά που έπεσαν εκεί ήταν μάλλον η αιτία», δήλωσε στην εφημερίδα η σύζυγός του, Τζούλια Αργυροπούλου.

Αξίζει να πούμε, ότι ο Ντίνος Καρύδης υπεβλήθη σε μία νέα μέθοδο πρωτογενούς αγγειοπλαστικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το συμβάν. Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της επέμβασης και η κατάσταση του ασθενή θεωρείται σταθερή. Η κλινική εικόνα του είναι  καλή, αλλά ο ίδιος αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR