counter

Ο Νίκος Μουτσινάς δηλώνει: "Δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν, γιατί δεν με βοήθησε κανείς"t

Ο Νίκος Μουτσινάς δηλώνει: "Δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν, γιατί δεν με βοήθησε κανείς"t
Ο Νίκος Μουτσινάς δηλώνει: "Δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν, γιατί δεν με βοήθησε κανείς"t

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

Ο Νίκος Μουτσινάς  θα είναι ο "Πιο αδύναμος κρίκος". Ο παρουσιαστής μιλώντας στο τηλεοπτικό περιοδικό "7 Μέρες TV" αποκάλυψε πως τα γυρίσματα ξεκινούν το Φεβρουάριο, με την πρεμιέρα να αναμένεται την άνοιξη.

Μίλησε επίσης για την Έλενα Ακρίτα, τις κακές βαθμολογίες στον οίκο μόδας του "Δέστε τους", για τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη και μιλώντας για την καριέρα του στην τηλεόραση, τόνισε πως: "Δεν θεωρώ ότι έχω σε κάποιον υποχρέωση".

Ο Νίκος Μουτσινάς, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν μπορώ να πω ότι με έχουν βοηθήσει, ούτε όμως ότι μου έχουν βάλει τρικλοποδιές. Μου έχουν δώσει κάποιες ευκαιρίες όπως έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία με είδε και με πήρε στον Αlpha. Από εκεί και πέρα, όμως, δούλεψα πολύ για να κρατήσω τη δουλειά μου. Δεν  θεωρώ ότι έχω σε κάποιον υποχρέωση, δεν μου χάρισε κάτι κάποιος. Μου άνοιξε μια πόρτα και από εκεί και πέρα προσπαθώ. Δε μου είπε κανείς "έλα να σε βάλω εκεί".

"Γενικώς έχω ιδέες που θα μπορούσα να κάνω, αν ενδιαφερόταν κάποιο κανάλι. Αυτή τη στιγμή όμως έχω το "Δέστε τους", θα βγει στον αέρα και ο "Πιο αδύναμος κρίκος" οπότε είναι διπλή η χαρά. Το παιχνίδι θα βγει μάλλον την άνοιξη. Έχουμε ξεκινήσει να συζητάμε ποιος θα είναι στην ομάδα και ξεκινάμε γυρίσματα το Φεβρουάριο" αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου Έφης Θεοδωρίδου, αν το παρακολουθούσε όταν το παρουσίαζε η Έλενα Ακρίτα, ο Νίκος Μουτσινάς, δήλωσε: "Φυσικά και το έβλεπα, ήταν από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Και η Ακρίτα ήταν η αγαπημένη μου. Μου άρεσε πολύ αυτός ο χαρακτήρας. Εγώ, φυσικά, δεν μπορώ να κάνω το ίδιο, αλλά θα το φέρω στα μέτρα μου. Θεωρώ ότι αυτή την εποχή είναι ωραίο να γίνονται τηλεπαιχνίδια για να έρθει κάποιος κόσμος και να κερδίσει χρήματα"

Και συνέχισε: "Έχω λίγο άγχος, θέλω να κάνω ένα δοκιμαστικό. Απλά επειδή μου αρέσει παρά πολύ, νομίζω ότι μπορώ να το προσπαθήσω… Μικρότερος έβλεπα πολύ τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια δεν βλέπω, κάνω τηλεόραση".

- Όταν κάνετε κριτική στα ρούχα και είσαι… τσαντισμένος, φεύγουν κακές βαθμολογίες.

"Όταν με τσαντίζουν η Μαρία ή η Κατερίνα, την πληρώνουν τα γυναικόπαιδα" σχολίασε ο παρουσιαστής. "Υπάρχει μια κατάφορη αδικία και προσπαθώ να το κοντρολάρω, αλλά αυτές οι δύο γυναίκες δεν με αφήνουν σε ησυχία. Και ο Γιώργος με πιέζει με τη Σία Κοσιώνη, την οποία εκτιμώ γιατί κάνει φοβερή δουλειά στο δελτίο, αλλά με το ντύσιμο έχουμε θέμα κατά την ταπεινή άποψη του οίκου μόδας του "Δέστε τους".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR