counter

Ο Νίκος Μακρόπουλος δηλώνει για το διαζύγιό του: " Έγινα ο κακός, γιατί ήμουν ο ισχυρός"

Ο Νίκος Μακρόπουλος δηλώνει για το διαζύγιό του: " Έγινα ο κακός, γιατί ήμουν ο ισχυρός"
Ο Νίκος Μακρόπουλος δηλώνει για το διαζύγιό του: " Έγινα ο κακός, γιατί ήμουν ο ισχυρός"

Νίκος Μακρόπουλος

Και κακός και ποιοτικός… Κάπως έτσι δηλώνει ο Νίκος Μακρόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real και τη δημοσιογράφο Ρομίνα Ξυδά.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που εμφανίζεται σε μεγάλη πίστα μαζί με τους Σωτήρη Καλυβάτση, Νατάσα Καλογρίδη και Γιάννη Μποστατζόγλου μιλά τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική του ζωή.

Σημείωσε ότι υπό ορισμένες προϋποθέσεις θα μπορούσε να σταθεί ακόμη και στο Ηρώδειο, ενώ μιλώντας για το πρόσφατο διαζύγιό του τόνισε ότι έπαιξε το ρόλο του κακού, γιατί αυτός είναι ο ισχυρός.

"Με ένα άλλο ρεπερτόριο θα μπορούσα να σταθώ στο Ηρώδειο, όπως θα μπορούσα να υπηρετήσω άλλο είδος μουσικής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι έχω συμμετάσχει σε συναυλίες του Θεοδωράκη με κλασικό ελληνικό ρεπερτόριο" λέει ο λαϊκός τραγουδιστής και συνεχίζει:

"Από κει και ύστερα εγώ όλα τα τραγούδια τα ονομάζω ελληνικά και δεν τα ξεχωρίζω σε έντεχνα και λαϊκά. Το ίδιο κοινό ακούει και τους μεν και τους δε…".

Όσο για την πρόσφατη προσωπική του περιπέτεια:

"Το διαζύγιό μου ήταν ένα διαζύγιο όπως όλου του κόσμου και πιστεύω ότι ένα διαζύγιο, ακόμη και όταν υπάρχουν παιδιά, είναι προτιμότερο από μία κακή σχέση. Στη δική μου περίπτωση, ωστόσο, δεν τέθηκε καν το θέμα του παιδιού, διότι ο γιος μου είναι ολόκληρος άντρας 21 ετών, στο τρίτο έτος της αρχιτεκτονικής. Για ποιο παιδί μιλάμε;".

Και συνεχίζει:

"Σε ένα διαζύγιο πρέπει κάποιος πάντα να είναι ο κακός. Και συνήθως ο κακός είναι ο ισχυρός. Στην προκειμένη περίπτωση ο ισχυρός ήμουν εγώ, διότι η πρώην σύζυγός μου δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή της. Από κει και ύστερα, μερίμνησα και θα μεριμνώ πάντα για τον γιο μου".  

Τέλος για την αντιμετώπιση που έχει τύχει από ορισμένους δημοσιογράφους:    

"Ορισμένοι, έχουν καταβάλει πολύτιμες προσπάθειες για να με «κιτρινίσουν», αλλά αυτό δεν με αφορά, ούτε με στενοχωρεί…".

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR