counter

Ο Νίκος Αλιάγας θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το FTHIS.GR έχει την απόδειξη! Δείτε την σύντροφό του στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο Νίκος Αλιάγας θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το FTHIS.GR έχει την απόδειξη! Δείτε την σύντροφό του στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Ο Νίκος Αλιάγας θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το FTHIS.GR έχει την απόδειξη! Δείτε την σύντροφό του στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Εδώ και μια εβδομάδα περίπου κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη της συντρόφου του Νίκου Αλιάγα, Τίνας Γρηγορίου. Τα δημοσιεύματα όμως παρέμεναν ανεπιβεβαίωτα αφού ο διάσημος έλληνας παρουσιαστής τηρεί σιγή ιχθύος και έχει ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια ότι δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή.

Το FTHIS.GR εξασφάλισε αποκλειστικά την φωτογραφία που αποδεικνύει περίτρανα την εγκυμοσύνη και το γεγονός ότι ο περιζήτητος εργένης θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά στα 43 του χρόνια!

Ο Νίκος Αλιάγας με τη σύντροφό του Τίνα Γρηγορίου

Η επί δύο χρόνια αγαπημένη του παρουσιαστή, Τίνα Γρηγορίου είναι έγκυος και διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η φουσκωμένη κοιλίτσα της διαγράφεται ολοκάθαρα στη φωτογραφία. Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως κάνει γενικότερα και με τη ζωή του.

Ο φωτογραφικός φακός "απαθανάτισε" το ευτυχισμένο ζευγάρι την Κυριακή σε prive κονσέρτο στην Opera Garnier του Παρισιού, πρός τιμήν του George Michael, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Αλιάγα, στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον σταθμό Europe 1, μια μέρα πριν.

Δεξιά το ζευγάρι σε επίσημη εμφάνισή του στις 3 Οκτωβρίου του 2011 σε avant premiere ταινίας και αριστερά την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο κονσέρτο του George Michael

Ο Νίκος Αλιάγας με τη σύντροφό του Τίνα Γρηγορίου

Ποια είναι η σύντροφος του Νίκου Αλιάγα;

Η Δρ. Τίνα Γρηγορίου δεν είναι μόνο μια ωραία γυναίκα αλλά και μια σπουδαία επιστήμονας.

Το 1998 πήρε το πτυχίο Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία απο το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απο τότε ακολούθησε μια σειρά απο εξειδικεύσεις στον τομέα της ιατρικής.

Το 2002 πήρε το πρώτο της Μάστερ (ΜSc) στην Κοινωνική Ψυχολογία, στο University of Surrey

Το 2005 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές (PGdip) στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, στο University of Surrey, Roehampton (UK)

Ενώ το 2007 ολοκλήρωσε και το Διδακτορικό (PsychD) στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπευτική Ψυχολογία, στο University of Surrey (UK)

Η έδρα της είναι στο Λονδίνο, όπου έζησε και εργάστηκε για χρόνια ενώ διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στο Chelsea από το 2007. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες ψυχολογικές θεραπείες όπως η γνωστική - συμπεριφοριστική, ψυχοδυναμική, θεραπεία του σχήματος κ.α.

Στο παρελθόν εργάστηκε για το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου σε εξειδικευμένα θεραπευτικά κέντρα και νοσοκομεία καθώς και σε ιδιωτικά κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης. Αναλάμβανε περιστατικά που αντιμετώπιζαν δυσκολίες όπως: κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, άγχος και στρες, ψυχαναγκασμός, χαμηλή αυτοεκτίμηση, ψυχολογικό τραύμα, διατροφικές διαταραχές, σεξουαλικά προβλήματα και προβλήματα σχέσεων.

Στο παρελθόν (2003-2005), εργάστηκε και ως ερευνήτρια στο Southbank University του Λονδίνου όπου εξέδωσε το μεταπτυχιακό της σύγγραμμα Friendships between Gay men and heterosexual women και συνετέλεσε στη συγγραφή του εγχειριδίου Inventing Adulthoods. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR