counter

Ο νικητής του "The Voice" αποκαλύπτει: Το ανελέητο bullying και οι μεγάλες στερήσεις!

Ο νικητής του "The Voice" αποκαλύπτει: Το ανελέητο bullying και οι μεγάλες στερήσεις!
Ο νικητής του "The Voice" αποκαλύπτει: Το ανελέητο bullying και οι μεγάλες στερήσεις!

O Γιάννης Μαργάρης είναι ο νικητής του The Voice στον ΣΚΑΙ

Ο νεαρός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Φανή Πλατσατούρα για τα δύσκολα παιδικά κι εφηβικά του χρόνια…

«Από μικρό παιδί είχα μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ήμουν διαφορετικός. Στα 16 μου έβαψα τα μαλλιά μου μπλε και τρύπησα τ’ αφτιά μου. Κατάγομαι από ένα  συντηρητικό χωριό της Κύπρου, δέκα λεπτά έξω από την Αγία Νάπα. Θυμάμαι τους συγχωριανούς να με σταματούν στον δρόμο και να μου λένε: «Άφησε τα μαλλάκια σου στο φυσικό τους χρώμα, γιατί είσαι έτσι;». Τη φράση «Γιατί είσαι έτσι;» την άκουγα και από τους συμμαθητές μου στο σχολείο. Τους άρεσε να κυκλοφορούν ξυπόλυτοι στο καφενείο του χωριού ή να καβαλούν τη μοτοσικλέτα και να γράφουν συνθήματα στους τοίχους. Εγώ ήμουν αλλιώς. Ντροπαλός, παχουλός, σίγουρα όχι ο μάγκας και ο νταής που θα ήθελαν δίπλα τους για φίλο. Όπως καταλαβαίνεις, το bullying που μου έκαναν ήταν ανελέητο!», εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε: «Αν με ρωτούσες πριν από τέσσερα χρόνια, θα σου έλεγα ότι στερήθηκα πράγματα ως παιδί. Όταν έβγαινα βόλτα με τους φίλους μου είχα στην τσέπη μου μόλις πέντε ευρώ. Την ίδια ώρα εκείνοι είχαν είκοσι και μπορούσαν να τα ξοδέψουν τρώγοντας ότι θέλουν. Σήμερα θα σου πω ότι ευχαριστώ τους γονείς μου που με μεγάλωσαν με στερήσεις. Με έκαναν πιο άνθρωπο!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR