counter

Ο νεογέννητος γιος πασίγνωστου παρουσιαστή στο χειρουργείο αμέσως μετά τον τοκετό!

Ο νεογέννητος γιος πασίγνωστου παρουσιαστή στο χειρουργείο αμέσως μετά τον τοκετό!
Ο νεογέννητος γιος πασίγνωστου παρουσιαστή στο χειρουργείο αμέσως μετά τον τοκετό!

Στις 21 Απριλίου, ο Jimmy Kimmel και η σύζυγός του, Molly McNearney, καλωσόρισαν τον γιο τους. Ωστόσο, τρεις ημέρες μετά, ο μπέμπης χρειάστηκε να χειρουργηθεί. 

Ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής μίλησε πρώτη φορά στην εκπομπή του «Jimmy Kimmel Live!» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο νεογέννητος γιος του, αποκαλύπτοντας ότι το χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς του μικρού είχε επιτυχία και όλα πήγαν κατ' ευχήν.

Kimmel με γιο

«Το όνομά του είναι Billy, με 6 σπρωξίματα ήταν έξω, έδειχνε ένα φυσιολογικό και υγιές μωρό», είπε αρχικά ο 49χρονος με δάκρυα στα μάτια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου ήταν στο κρεβάτι και ξεκουραζόταν, μια νοσοκόμα στο Cedars-Sinai, ακροάστηκε την καρδιά του και άκουσε ένα μουρμούρισμα στην καρδιά του και παρατήρησε ότι ήταν λίγο μοβ, κάτι που δεν είναι σύνηθες...».

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Οι νοσοκόμες, πίστευαν ότι δεν λαμβάνει αρκετό οξυγόνο το αίμα του, η καρδιά του ή οι πνεύμονές του... Ήταν απλά το πιο τρομακτικό πράγμα, η γυναίκα μου προσπαθούσε να αναρρώσει στο δωμάτιό της και δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε!».

Ο καρδιοχειρουργός του Billy εξήγησε στον Kimmel και τη McNearney ότι ο γιος τους γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια και ότι υπήρχε μια τρύπα στον τοίχο της αριστερής και δεξιάς πλευράς της καρδιάς του.

«Θα χρειαστεί να κάνει ακόμη μία χειρουργική επέμβαση σε 3-6 μήνες», εκμυστηρεύτηκε ο παρουσιαστής, ενώ αποκάλυψε ότι ο Billy θα χρειαστεί να κάνει και μία τρίτη χειρουργική επέμβαση που δεν μπορούν να αποφύγουν, όταν θα είναι σε μεγαλύτερη ηλικία.

«Το καημένο μου το αγόρι, όχι μόνο δεν έχει μια καλή καρδιά, αλλά πήρε και το πρόσωπό μου», ανέφερε ο Jimmy Kimmel αστειευόμενος, ενώ επεσήμανε πως έξι ημέρες μετά τη γέννησή του, ο μικρούλης ήταν σε θέση να φύγει από το νοσοκομείο του Los Angeles και να επιστρέψει στο σπίτι. 

Kimmel με σύζυγο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR