counter

Ο μπέμπης της Νάταλι Θάνου, κοιτάζει στα μάτια τη μαμά του και λιώνει!

Ο μπέμπης της Νάταλι Θάνου, κοιτάζει στα μάτια τη μαμά του και λιώνει!
Ο μπέμπης της Νάταλι Θάνου, κοιτάζει στα μάτια τη μαμά του και λιώνει!

Η Νάταλι Θάνου κοιτάζει το μωρό της και λιώνει

Την κοιτάζει, τον κοιτάζει και λιώνουν! Η Νάταλι Θάνου, πρώην Playmate, δεν αφήνει λεπτό από την αγκαλιά της τον μονάκριβο γιο της. Η νεαρή μανούλα εκμεταλλεύτηκε τις ηλιόλουστες μέρες του Οκτώβρη για να απολάυσει τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με το αγγελούδι της. Λίγες ώρες μετά ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Το μωρό της την κοιτάζει στα μάτια και εκείνη πλημμυρίζει από χαρά και ευτυχία.  

Ένα χρόνο πριν φανταζόταν τον εαυτό της κάπου στην Αμερική να ηχογραφεί τραγούδια. Τα σχέδια όμως άλλαξαν όταν στη ζωή της μπήκε ο επιχειρηματίας Δημήτρη Καρέλας. Η ίδια είχε δηλώσει τότε σε συνεντεύξεις της ότι δεν βιαζόταν να κάνει παιδιά ούτε και να παντρευτεί. Να που η μοίρα τα έφερε έτσι που σήμερα στα 29 της χρόνια κρατάει το μικρό αυτό πλασματάκι στην αγκαλιά της και αισθάνεται ευλογημένη.

Η Νάταλι Θάνου γνώρισε τον σύντροφό της Δημήτρη, το Μάιο του 2012 και όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξή της, αφορμή στάθηκε μια καλή της φίλη που τους έφερε σε επαφή εντελώς τυχαία. Αυτή η στιγμή ήταν αρκετή για να ανάψουν τα βλέμματα. Το ίδιο καλοκαίρι έγιναν ζευγάρι και αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους οικογένεια. Η πρώην Playmate και τραγουδίστρια είδε στο πρόσωπο του επιχειρηματία έναν άντρα ευγενικό, προστατευτικό και δυναμικό κάτι που την έκανε να δει τον «όρο» οικογένεια με άλλο μάτι.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR