counter

Ο μπέμπης πήρε θέση κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο περιμένοντας το δώρο του

Ο μπέμπης πήρε θέση κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο περιμένοντας το δώρο του
Ο μπέμπης πήρε θέση κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο περιμένοντας το δώρο του

Ο μπέμπης της Νάταλι Θάνου χαζεύει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι μαγικά για τη Νάταλι Θάνου καθώς θα γιορτάσει για πρώτη φορά αγκαλιά με το μονάκριβο γιο της και τον αγαπημένο της σύντροφο, Δημήτρη Καρέλα. Η πρώην Playmate σε ένα χρόνο είδε τη ζωή της να αλλάζει και η ίδια έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα της καθημερινότητα που η μόνη της έννοια είναι ο 6 μηνών γιος της και ο αγαπημένος της που της χάρισε την απόλυτη ευτυχία.

Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπίτι είναι γιορτινό και χαρούμενο. Η Νάταλι Θάνου συγκινημένη ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό λοαγαριασμό της στο twitter, με τον μικρούλη της, ο οποίος έχει πάρει θέση κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και χαζεύει τις μπάλες και τα λαμπιόνια περιμένοντας με ανυπομονησία το δώρο που θα του φέρει ο Αϊ Βασίλης.

Από τότε που πρωτοαντίκρισε το μωρό της και το πήρε στην αγκαλιά της, μαμά και γιος είναι αχώριστοι. Η 29χρονη μανούλα απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του όπως και αυτήν με το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Εκεί που είχε συνηθίσει η καθημερινότητα της να έχει παπούτσια, ρούχα και φωτογραφίσεις, τώρα ασχολείται με παιδικές κρέμες, πάνες, κλάματα και παιδικούς ήχους που βγαίνουν από το στοματάκι του 6 μηνών μωρού της. 

Η Νάταλι Θάνου με γιορτινό mood στόλισε και άφησε το μονάκριβο γιο της να επεξεργαστεί το δέντρο που σίγουρα είναι κάτι καινούριο και πρωτόγνωρο στα μάτια του. Ο μπέμπης χαζεύει τα στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου και εκείνη με τη σειρά της καμαρώνει και αισθάνεται ευλογία που αυτό το πλασματάκι είναι δικό της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR