counter

Ο μπαμπάς του μικρούλη έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη!

Ο μπαμπάς του μικρούλη έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη!
Ο μπαμπάς του μικρούλη έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Στα επίσημα εγκαίνια του "Όνείρου Χριστουγέννων" που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου απαθανατίστηκε πλήθος επωνύμων με τα παιδιά του. "Όνειρο Χριστουγέννων" τιτλοφορείται ένας μαγικός παιχνιδόκοσμος με καρουσέλ, τραμπολίνο και συγκρουόμενα αυτοκινητάκια με τον Άγιο Βασίλη να περιμένει μικρούς και μεγάλους στην συντροφιά του. Μπαζάρ δώρων, βιβλία, μουσικές εκπλήξεις και face painting συνθέτουν το "Όνειρο Χριστουγέννων" που διοργάνωσε η ΔΕΘ-HELEXPO για την Αθήνα, στο Helexpo Palace. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους του event ήταν και ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας με τον μικρό του γιο, Νικόλα.

Οι δύο τους βρέθηκαν στο "Όνειρο Χριστουγέννων" και απόλαυσαν όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς. Ο Πύρρος Δήμας διανύει πια το 42ο έτος της ηλικίας του έχοντας δημιουργήσει μια ευτυχισμένη πολυμελή οικογένεια: Ο Πύρρος Δήμας είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, δύο κοριτσιών, της Ελένης και της Μαρίας, και δύο αγοριών, του Βίκτωρα και του Νικόλα. Η σύζυγός του, Αναστασία, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του στηρίζοντας κάθε βήμα του.

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε με τον μικρότερο γιο του Νικόλα στο "Όνειρο Χριστουγέννων" και απαθανατίστηκαν από τον φακό στην χαρούμενη, χριστουγεννιάτικη στιγμή τους. Ο Πύρρος Δήμας, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, έχει ως προτεραιότητα το να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά του και να μοιράζεται στιγμές μαζί τους. Είναι υπερήφανος για εκείνα και τα παιδιά του υπερήφανα για τον Ολυμπιονίκη μπαμπά τους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR