counter

Ο Μιχάλης Σαράντης για τον ερχομό της κόρης του:“ Έχει αλλάξει συθέμελα όλη η ζωή μου”

Ο Μιχάλης Σαράντης για τον ερχομό της κόρης του:“ Έχει αλλάξει συθέμελα όλη η ζωή μου”
Ο Μιχάλης Σαράντης για τον ερχομό της κόρης του:“ Έχει αλλάξει συθέμελα όλη η ζωή μου”

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μιχάλης Σαράντης αφού πριν λίγες ημέρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Η σύντροφός του Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο τους έχει κλέψει την καρδιά.

Ο Μιχάλης Σαράντης το μεσημέρι του Σαββάτου 15/10 βρέθηκε παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και στη Ναταλία Αργυράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ερχομό της μικρής του πριγκίπισσας.

Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Σαράντης

«Με τον ερχομό της κόρης μου έχει αλλάξει συθέμελα όλη η ζωή μου. Είμαι σε μια πολύ φωτεινή περίοδο της ζωής μου. Το λέω σχεδόν με συστολή αλλά είναι αυτή τώρα που έχει έρθει η κορούλα μου. Έχουν αλλάξει όλα. Κάθε άνθρωπος που βλέπει τη γυναίκα του, το κορίτσι του, το πλάσμα του να φέρνει μια ζωή στη ζωή. Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε ένα εργοστάσιο ζωής όταν γεννάνε. Βλέπεις την ίδια φύση μπροστά σου να χαρίζει ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό.

Δείτε επίσης - Μιχάλης Σαράντης: Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη του- “Τι ευλογία έχει φωτίσει τις ψυχές μας” (Φωτό) 

Είναι μια πλευρά της που δεν τη γνώριζα, ούτε εκείνη τη γνώριζε. Είμαι δίπλα της, τη στηρίζω, την αγαπάω. Την βοηθάω πάρα πολύ και με χαρά, το γουστάρω από την πρώτη στιγμή, την αλλάζω, την καθαρίζω, της κάνω παρέα. Μαζί με την μικρή κάπως επιστρέφω και εγώ σε δικές μου πρώτες εμπειρίες. Δεν σου κρύβω ότι αντιλαμβάνομαι πως ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου ήταν δυο παιδιά που δεν ξέρουν τι τους έχει έρθει, ήμουν το πρώτο παιδί τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR