counter

“Ο Μίκαελ Σουμάχερ, πλέον, δεν θυμίζει σε τίποτα τον πρωταθλητή που ξέραμε”

“Ο Μίκαελ Σουμάχερ, πλέον, δεν θυμίζει σε τίποτα τον πρωταθλητή που ξέραμε”
“Ο Μίκαελ Σουμάχερ, πλέον, δεν θυμίζει σε τίποτα τον πρωταθλητή που ξέραμε”

Έξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις και οι πληροφορίες που ξέρουμε μέχρι σήμερα για την κατάσταση της υγείας του είναι ελάχιστες.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται στο σπίτι του στη Γενεύη και εκεί δέχεται τη φροντίδα και την αγάπη της συζύγου του, Κορίνα, αλλά και τον δύο του παιδιών.

Λίγο καιρό μετά τη δήλωση του πρώην μάνατζερ και στενού φίλου του Μίκαελ Σουμάχερ, Τζιν Τοντ, με την οποία γνωστοποιούσε ότι παρακολούθησε μαζί με τον Σουμάχερ αγώνα F1 στην τηλεόραση, ο Ιταλός νευροχειρούργος Νίκολα Ατσάρι αποκάλυψε πως ο πρωταθλητής της F1 έχει υποστεί σημαντικές αλλοιώσεις και δεν θυμίζει σε τίποτε την εικόνα του παγκόσμιου πρωταθλητή που έχουν όλοι στο μυαλό τους.

 «Πρέπει να φανταστούμε έναν άνθρωπο πολύ διαφορετικό από αυτόν που θυμόμαστε στις πίστες, με μια πολύ αλλαγμένη και εξασθενημένη οργανική, μυϊκή και σκελετική δομή», δήλωσε ο γνωστός νευροχειρούργος στην ιταλική εφημερίδα Contro Copertina.

«Ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει λάβει έντονη και μακρά φροντίδα όλο αυτό το διάστημα, όντας καθηλωμένος σε κρεβάτι και καρέκλα. Θα πρέπει να σκεφτούμε τι προκαλεί όλη αυτή η κατάσταση στον σκελετό και στους μυς του. Και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της εγκεφαλικής βλάβης που υπέστη. Σε αυτές τις περιπτώσεις το κύριο μέλημα δεν είναι η ανάρρωση, αλλά η διατήρηση της λειτουργίας των βασικών οργάνων», συμπλήρωσε ο Νίκολα Ατσάρι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR