counter

Ο Μάνος Γαβράς στο FTHIS.GR: Η καμπάνια του Johnnie Walker Gold Label Reserve, η διεθνής καριέρα και τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια!

Ο Μάνος Γαβράς στο FTHIS.GR: Η καμπάνια του Johnnie Walker Gold Label Reserve, η διεθνής καριέρα και τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια!
Ο Μάνος Γαβράς στο FTHIS.GR: Η καμπάνια του Johnnie Walker Gold Label Reserve, η διεθνής καριέρα και τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ο Μάνος Γαβράς είναι ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς που ήθελε να φύγει για το εξωτερικό και το έκανε! Όπως αποδείχτηκε στο πέρασμα του χρόνου έπραξε ορθά, αφού κατάφερε να πραγματοποιήσει αξιοζήλευτες συνεργασίες. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι ένας από τους 6 Ευρωπαίους ambassadors στη νέα Ευρωπαϊκή καμπάνια του Johnnie Walker Gold Label Reserve για το 2015 δίπλα σε ονόματα όπως την μούσα του Pedro Almodovar, Blanca Suarez αλλά και την πρωταγωνίστρια της διεθνώς επιτυχημένης σειράς του HBO“Game of Thrones” Gwendeline Christie. Το FTHIS.GR επικοινώνησε μαζί του και μας μίλησε γι’ αυτή την εμπειρία, τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του, αλλά και την ζωή στο εξωτερικό.

Φέτος το Johnnie Walker Gold Label Reserve επέλεξε να είσαι ένας από τους έξι ευρωπαίους ambassadors στη νέα τους καμπάνια “Rising Stars”. Μίλησε μας γι' αυτή τη συνεργασία. 
Αυτή η συνεργασία ξεκίνησε προς το τέλος του περασμένου καλοκαιριού, όπου μου έγινε η πρόταση από το  Johnnie Walker Gold Label Reserve. Εξεπλάγην ευχάριστα, διότι επέλεξαν 6 ανερχόμενες προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος από όλη την Ευρώπη ώστε να είναι οι πρεσβευτές της νέας καμπάνιας του Johnnie Walker Gold Label Reserve και ένας από αυτούς έχω την τιμή να είμαι κι εγώ. Η καμπάνια ονομάζεται «Rising Stars» και η  δουλειά μας είναι να επικοινωνήσουμε τη νέα αυτή καμπάνια και το μήνυμα που κουβαλάει, σε κάθε γωνιά της Ευρώπης μέσα από μια σειρά events σε διαφορετικές χώρες και πόλεις αλλά και την επαφή μας με τον Τύπο και τα social media. Ξεκινήσαμε από τo φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον περασμένο Αύγουστο όταν κορυφαίες διασημότητες από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στο λαμπερό πάρτι του Vanity Fair, που σηματοδότησε την έναρξη της καμπάνιας και o κόσμος είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στο ειδικά σχεδιασμένο Photo Booth του Johnnie Walker Gold Label Reserve από τον διεθνούς φήμης φωτογράφο Rankin και να πάρει μέρος στον διαγωνισμό του Johnnie Walker Gold Label Reserve για την ανάδειξη του προσώπου της νέας on line ευρωπαϊκής καμπάνιας της διεθνούς μάρκας για to 2015. Αναζητούμε το επόμενο πρόσωπο του Johnnie Walker Gold Label Reserve ανάμεσα σε καταναλωτές. Ψάχνουμε έναν “Rising Star” που να μπορεί να πρεσβεύσει τη μάρκα και τις αξίες της, και όχι κάποιον που έχει κάνει απαραίτητα κινηματογράφο.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα υπόλοιπα events ανά την Ευρώπη, αλλά και πρόσφατα στα δύο gold events του Johnnie Walker Gold Label Reserve στην Αθήνα μας. Το επόμενο προγραμματισμένο event ανοιχτό στο κοινό είναι προγραμματισμένο για τις 19 Δεκεμβρίου στο Cash. Εκεί θα είναι το Photobooth, όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτή τη συνεργασία;
Η συγκεκριμένη συνεργασία ήταν εξαιρετική, τόσο με τους ανθρώπους του  Johnnie Walker Gold Label Reserve και της Diageo στο εξωτερικό όσο και με τους ανθρώπους του Johnnie Walker Gold Label Reserve εδώ στην Ελλάδα, οι οποίοι ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή να με στηρίξουν και να με καθοδηγούν σε κάθε βήμα και τους ευχαριστώ πολύ για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πρόκειται για μία ομάδα ανθρώπων και ένα brand name που θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά μαζί τους στο μέλλον.

Είσαι από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς που κάνουν διεθνή καριέρα. Είσαι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα συνεργασίες σου;
Κοίταξε, η λέξη «διεθνή» είναι λίγο παρεξηγημένη και προσωπικά αποφεύγω να τη χρησιμοποιώ, γιατί δε νιώθω ότι κάνω αυτό που πραγματικά εγώ καταλαβαίνω με τον όρο αυτό. Βλέπω τις δουλειές μου ως δουλειές που απλά τυχαίνει να συμβαίνουν σε διαφορετικές χώρες. Αυτή τη στιγμή, είτε λόγω της παγκοσμιοποίησης, είτε του τρόποu που κινούνται τα πράγματα γύρω μου, είτε πάλι λόγω των επιλογών που έχω κάνει και των ευκαιριών που μου δόθηκαν, τυχαίνει να διατηρώ επαγγελματικές δραστηριότητες σε διαφορετικές χώρες. Αυτό είναι όλο. Πολλές φορές συμβαίνει κάτι που για παράδειγμα είναι project του εξωτερικού να αφορά και την Ελλάδα και αντίθετα κάτι που γεννήθηκε στην Ελλάδα να βρίσκει ανταπόκριση και στο εξωτερικό, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με δύο αμερικάνικες ταινίες με τις οποίες εμπλέκομαι αυτό το διάστημα και αντίστοιχα με τα βιβλία μου «Φυστίκιος, ο Αιγινίτης 1 και 2», τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα σε Αμερική και Καναδά, στα ελληνικά και σύντομα μπαίνουν στην αμερικάνικη αγορά με την αγγλική έκδοση τους.

Τι ταινίες ετοιμάζεις;
Είναι αμερικανικής παραγωγής και οι δύο ταινίες, αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα λεπτομέρειες. H πρώτη ταινία έχει προγραμματίσει έναρξη γυρισμάτων για τις 27 Απριλίου, ενώ η δεύτερη, την οποία και έχω γράψει, έχει προγραμματισμό για το καλοκαίρι του 2015. Περισσότερα… προσεχώς.

Από τότε που έφυγες για το εξωτερικό, σου έχουν γίνει ξανά προτάσεις για δουλειές στην Ελλάδα;
Ναι. Και φέτος ειδικά μου έγιναν αρκετές προτάσεις για σήριαλ και για θέατρο. Απλά, λόγω του ότι πηγαινοέρχομαι αυτό το διάστημα και βρίσκομαι και στην διαδικασία μίας νέας επιχειρηματικής κίνησης στον χώρο της εστίασης, μου είναι δύσκολο να δεσμευτώ στην Ελλάδα για μεγάλα διαστήματα ή όταν το κάνω τέλος πάντων, πρέπει το συγκεκριμένο project να έχει για μένα ιδιαίτερη σημασία και να αξίζει τον κόπο να το κάνω για τους δικούς μου λόγους. Σύντομα όμως θα κάνω κάτι στην Ελλάδα, στο χώρο του θεάτρου και το 2015 θα κυκλοφορήσει και η πρώτη ελληνική ταινία δράσης στην οποία είχα την χαρά να συμμετέχω.

Ποιο είναι το 24ωρο ενός επιτυχημένου άντρα;
Στη θέση σας θα ρωτούσα κάποιον για να μάθω. Όσον αφορά στο δικό μου 24ωρο, μου αρέσει πολύ το πρωινό ξύπνημα και η ώρα που παίρνω το πρωινό μου συνήθως. Ξυπνάω με όρεξη! Δίνω σημασία στο να πάρω ένα καλό πρωινό. Ίσως μου αρέσει η μέρα επειδή μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα και έχω ώρες να δημιουργήσω. Καμιά φορά το βράδυ, θέλω να κάνω κάτι και το αναβάλω. Ωστόσο, και το βράδυ θα περάσω καλά, θα βγω να διασκεδάσω. Κατά τη διάρκεια της μέρας κάνω κάποια τηλεφωνήματα για να οργανώσω την επόμενη μέρα μου και θα κάνω πολύ δουλειά με τον υπολογιστή, ανάλογα με τις υποχρεώσεις μου. Όπως και να έχει, θα φροντίσω να βρω χρόνο για να δω τους φίλους μου και να πάμε για κανένα καφέ το μεσημέρι, αλλά και να γυμναστώ –τουλάχιστον- έξι φορές την εβδομάδα. Εξαρτάται την περίοδο που βρίσκομαι. Για παράδειγμα, αν γράφω, θα μείνω κλεισμένος στο σπίτι για δύο εβδομάδες, θα βγω για φαγητό και θα μπω ξανά. Αν πάλι έχω γυρίσματα θα βρίσκομαι στο πλατό και ούτω κάθε εξής.

Πώς επιλέγεις να περνάς το βράδυ μετά από μία κουραστική ημέρα;

Μου αρέσει να έρχομαι στο σπίτι μου, να παραγγέλνω φαγητό -αν δεν έχω όρεξη να φτιάξω εγώ-,  και να βάλω να δω μια ταινία στο home cinema, για να ξεχαστώ λιγάκι. Αυτό μου αρέσει πολύ, γιατί είναι ο δικός μου χρόνος, τον οποίο και αποζητώ. Δεν θέλω να είμαι συνέχεια γύρω από τον κόσμο.

 *Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, στις 21:00, ο Μάνος Γαβράς θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Φιστίκιος ο Αιγινίτης, Αρχαία Ελλάδα έχεις ταλέντο», στο Public Συντάγματος, και είστε όλοι καλεσμένοι!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR