counter

"Ο Μαγικός Kαθρέφτης": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

"Ο Μαγικός Kαθρέφτης": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας
"Ο Μαγικός Kαθρέφτης": Διάσημοι καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

 Από τη Γιώτα Δημητριάδη 

H πρώτη μεγάλου μήκους ταινία στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου για να προβληθεί σε 3D έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στο κινηματογράφο «Αθήναιον» .

«O Μαγικός Καθρέφτης», σε παραγωγή Black Orange SA και συμπαραγωγή OTE TV είναι μια απολαυστική κωμωδία με ανατρεπτικές παρεξηγήσεις και φέρνει μετά  από έξι χρόνια ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη την ομάδα της άκρως επιτυχημένης κωμωδίας «Νήsos».

Στη ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Μάκης ΠαπαδημητρίουΖέτα Δούκα,  Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Ήμελλος, Τάκης Παπαματθαίου, Αθηνά Οικονομάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ασπασία Κοκώση, Δέσποινα Παπαγιάννη, Νίκος Πουρσανίδης, Σόλων Τσούνης, Σταύρος Σβίγγος και Αθηνά Αλεξοπούλου που σύσσωμοι έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα.

Εκεί βρέθηκαν και ο Χρήστος Δήμας, ο σκηνοθέτης της ταινίας  αλλά και οι Onirama, που συμπράττουν μουσικά με το Γιώργο Μαζωνάκη για το ομώνυμο soundtrack, που ακούμε στο «Μουσικό Καθρέφτη» και έχει γίνει ήδη hit!

Όλοι τους  φόρεσαν τα γυαλιά 3D και ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο  των  τρελών ονείρων  του Κλεάνθη, του πρωταγωνιστή της ιστορίας και των υπόλοιπων ηρώων που βρέθηκαν στο δρόμο του.

Η ταινία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό τόσο για την άψογη σκηνοθεσία, όσο και για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και αναμένεται να κάνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία!

Καλοτάξιδη λοιπόν!

Από 4/12 στις κινηματογραφικές αίθουσες όλης της χώρας.

 

Διαβάστε επίσης:Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο FTHIS.GR: Η καριέρα, η προσωπική ζωή και τα μικρά μυστικά ομορφιά της

 Διαβάστε επίσης:Κατερίνα Σαβράνη στο FTHIS.GR: Η ηθοποιός μας υποδέχεται στο atelier της μαζί με τον μικρό της γιο!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR