counter

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου αποκαλύπτει: "Όταν ήρθε η κάμερα, η Αποστολία με πλησίασε και…"

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου αποκαλύπτει: "Όταν ήρθε η κάμερα, η Αποστολία με πλησίασε και…"
Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου αποκαλύπτει: "Όταν ήρθε η κάμερα, η Αποστολία με πλησίασε και…"

Για την εμπειρία του στο Palawan και στο Nomads, μίλησε ο Λευτέρης Χατζηιωάννου στο MYtv και στη Μάρα Σαρρή. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης του ANT1 δεν δίστασε να περάσει σε αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά των Νομάδων πίσω από τις κάμερες.

Υπάρχουν παίκτες που όταν κλείνουν οι κάμερες έχουν διαφορετική συμπεριφορά;Πιστεύω ότι πλέον στα επεισόδια που βλέπουμε τώρα, που είναι προς το τέλος, η συμπεριφορά των παικτών είναι ατή που φαίνεται μπροστά στις κάμερες. Πιστεύω ότι οι προσωπικότητες τους είναι αυτές που βλέπουμε πλέον, και θα γίνουν ακόμα πιο έντονες…

Υπήρχε κάποιος παίκτες που ήταν για παράδειγμα πιο ευγενικός μπροστά στην κάμερα;Αυτό ίσως να έγινε που λες. Όταν άναβαν οι κάμερες, να ήθελαν να δείχνουν μια πολύ ωραία εικόνα προς τα έξω και μεταξύ τους και μετά να έφευγε αυτή η λάμψη που ήθελαν να εμφανίζουν.

Μπορείς να μου πεις ποιοι το έκαναν αυτό; Κοίτα, να σου πω την αλήθεια η μόνη που το έκανε αυτό σε πιο έντονο βαθμό ήταν η Ζώη. Το ότι μου πρότεινε να αλλάξω ομάδα ήταν ένα αρνητικό για εκείνη. Έπειτα από λίγο όταν ήρθε η κάμερα, με πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι καλά, αν θέλω φαγητό, μου είπε να κάνουμε μαζί καταδύσεις… Όταν με έναν άνθρωπο θέλεις να κάνεις παρέα, δεν τον στέλνεις στην άλλη ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο MYtv που κυκλοφορεί!

MYtv

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR