counter

"Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ικανός να μαντέψει ποιος θα είναι ο επόμενος MasterChef"

"Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ικανός να μαντέψει ποιος θα είναι ο επόμενος MasterChef"
"Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ικανός να μαντέψει ποιος θα είναι ο επόμενος MasterChef"

Για την εμπειρία του στο MasterChef, μίλησε ο Γιώργος Ορφανός σε συνέντευξή του στο "7 μέρες TV". Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για το λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef, αλλά και για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος μάλλον έχει εντοπίσει τον μεγάλο νικητή.

Γιώργος Ορφανός

Τι σε δυσκόλεψε στην τελευταία δοκιμασία;

Με δυσκόλεψε περισσότερο το γεγονός ότι δεν έχω εμπειρία επάνω σε γλυκά. Όχι ότι πέρα από αυτό έχω πολλές εμπειρίες, αλλά το γλυκό ακόμα περισσότερο ως παρασκευή στο σύνολο. 

Πώς νιώθεις;

Είναι λίγο περίεργο, γιατί είμαι σε μια φάση που θέλω να δημιουργήσω κάτι δικό μου στον τόπο μου. Θα προσπαθήσω να επικεντρωθώ σε αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί, αλλά ελπίζω να βοηθήσει η συμμετοχή μου στο παιχνίδι όλο αυτό.

Αυτός ήταν και ο αρχικός λόγος που μπήκες; 

Εξαρχής είχα δηλώσει ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου το χρηματικό έπαθλο. Εγώ ήθελα να πάρω όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούσα μέσα από αυτό. Δεν έχω δηλώσει ποτέ, ούτε πρόκειται να δηλώσω ποτέ στη ζωή μου, σεφ. Όσο ζει κάποιος μαθαίνει και γίνεται καλύτερος.

Τι θα κρατήσεις από τον κ. Κουτσόπουλο; 

Αρχικά θα κρατήσω την αφοσίωση του σε αυτό που κάνει και το κάνει καλά. Επίσης, τη μεταδοτικότητα του. Μπορεί να μη μίλαγε πολύ συχνά στους δικούς του παίκτες, αλλά ήταν ουσιαστικό αυτό που έλεγε και πιστεύω ότι είναι ικανός να μαντέψει ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Άφησες ένα γράμμα πίσω στα παιδιά.

Είναι έντονη η συναισθηματική φόρτιση και όλοι νομίζω ότι έχουμε έμπνευση εκείνη τη στιγμή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR