counter

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο FTHIS.GR!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο FTHIS.GR!
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο FTHIS.GR!

Aπό τη Στέλλα Μιχαλέα

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού, έχει γράψει τη δική του ιστορία μέχρι σήμερα στον Τύπο αλλά και στην τηλεόραση. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR και με αφοπλιστικό αυθορμητισμό, μας αποκάλυψε τη σχέση του με το Νίκο Μουτσινά, τη Μαρία Μπεκατώρου, τη συνεργασία του με το «Πρωινό Σου-Κου», αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια! Απολαυστικός και με χιούμορ, μας μίλησε για την πορεία της εκπομπής και μας αποκάλυψε τη συμβουλή του πατέρα του για εκείνον.

Λάμπρο, συνεργάζεσαι φέτος στο «Πρωινό Σου-Κου», με την Μαρία Μπεκατώρου και το Νίκο Μουτσινά. Πώς είναι η συνεργασία αυτή για σένα; Ποιο είναι το κλίμα της εκπομπής;  Η αλήθεια είναι, ότι γελάμε πολύ! Eίναι, σίγουρα, από τις καλύτερες συνεργασίες, που έχω κάνει. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι με τη Μαρία, γιατί είναι φίλη μου, ενώ το Νίκο, το γνώρισα πάνω στη δουλειά, όταν ξεκίνησε η εκπομπή και δεν σου κρύβω, ότι χαίρομαι, γιατί ήταν πολύ καλύτερος από αυτό που περίμενα στη συνεργασία. Μπροστά στο γυαλί είναι ταλαντούχος, το ίδιο και πίσω από τις κάμερες.

Ο Νίκος  Μουτσινάς, σαν συνεργάτης, πώς είναι; Είναι πολύ χειρότερος! (Γελάει). Δεν έχω καταφέρει ακόμα να αποκρυπτογραφήσω, όσο θα ‘θελα τον χαρακτήρα του! Είναι εξαιρετικός συνεργάτης και τελειομανής. Θέλει να γινόμαστε όλοι καλύτεροι και μας βοηθάει με τον τρόπο του. Όλο αυτό μέχρι τώρα, δουλεύει πολύ καλά.  

Η Μαρία Μπεκατώρου, δεν είναι μόνο συνεργάτης σου, είναι και φίλη σου, τι θαυμάζεις σε εκείνη; Η Μαρία, όπως είναι στη ζωή της, έτσι είναι και στην τηλεόραση, γι' αυτό κι ο κόσμος την αγαπάει πάρα πολύ! Είναι η πιο αυθεντική γυναίκα, είναι το κλισέ, αυτό που λέμε «το κορίτσι της διπλανής πόρτας» και είναι λίγες οι γυναίκες, που δεν την έχουν «ψωνίσει», παρότι έχει κάνει πολλά στην καριέρα της! Την θαυμάζω γιατί είναι ήρεμη και αυθεντική.

Με τη Νανά Ηλιοπούλου, ποια είναι η σχέση σας; Με τη Νανά, έχουμε άψογη συνεργασία, περνάμε πολύ καλά και γελάμε πολύ!

Πιστεύεις πως είναι σημαντικό να έχεις διαπροσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που δουλεύεις μαζί; Βέβαια! Βοηθάει πάρα πολύ! Βοηθάει στο δέσιμο, γιατί όταν έχεις ανθρώπους με διαφορετικούς χαρακτήρες και πρέπει να φτιάξεις μία ομάδα, μία παρέα, για τον άνθρωπο που θα κάτσει στο σπίτι του και θα σε δει, πρέπει να δει κάτι ωραίο, κάτι αρμονικά δεμένο. Όλο αυτό όμως, θέλει τριβή και δεν βγαίνει μόνο όταν συναντιέσαι δύο φορές την εβδομάδα, θέλει χρόνο, είναι η αλήθεια. 

Υπάρχει κάποια στιγμή που να θυμάσαι και να σου προκαλεί γέλιο από την εκπομπή; Γελάμε κάθε φορά! Ειδικά, όταν παίζουμε κάποια παιχνίδια στην εκπομπή, επειδή με το Νίκο έχουμε το ίδιο χαρακτηριστικό,  δεν μπορεί να χάνει ούτε εκείνος, αλλά ούτε και εγώ, όταν χάνει ένας απ' τους δύο γίνεται πραγματικά χαμός και φυσικά μετά γελάμε, γιατί δεν γίνεται αλλιώς!

Συγχωρείς εύκολα ανθρώπους και καταστάσεις, όταν συνεργάζεσαι επαγγελματικά; Όχι και τόσο, για να σου είμαι ειλικρινής! Είμαι πολύ ανεκτικός, γενικά, έχω μεγάλη υπομονή, αλλά παίζει ρόλο και τι σου έχει κάνει ο άλλος. Μια φορά, μου έχει τύχει να έχω μία συνεργασία, που να ήταν δύσκολη, αλλά αναγκάστηκα να την συνεχίσω. Θα σου πως όμως ότι μέχρι τώρα, στο σύνολο, είμαι τυχερός, έχω καλές συνεργασίες και δεν χρειάζεται να συγχωρώ.

Ποια συμβουλή έχεις ακούσει και την κρατάς «σαν φυλακτό» ; Αυτήν που έχω πάντα στο μυαλό μου, είναι η συμβουλή του πατέρα μου, να δουλεύω πάρα πολύ, πάντα! Να μην επαναπαύομαι και να προετοιμάζω και την επομένη δουλειά.

Τώρα που είπες «επόμενη δουλειά», έχεις κάποια σχέδια στο μυαλό σου, κάποιο πλάνο; Πλάνο όχι, δεν έχω! Όμως θα ήθελα αυτή εκπομπή, να συνεχίσει και του χρόνου, γιατί  περνάμε πολύ ωραία! Μακάρι, να συνεχίσουμε έτσι!

To "Πρωινό ΣΟΥ ΚΟΥ" είναι πρώτο από την αρχή της σεζόν. Τα νούμερα τηλεθέασης, σε αγχώνουν; Εννοείται πως τα παρακολουθώ! Κάθε πρωί περιμένουμε στις επτά παρά δέκα, για να τα δούμε στο mail! Δεν είναι ότι θα πεθάνεις αν μια μέρα, δεν πας καλά, ευτυχώς, όμως, έχουμε την τύχη μέχρι τώρα και τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά! Είμαστε δεμένοι και μας αρέσει να προσπαθούμε κάθε φορά για το δυνατότερο αποτέλεσμα! Μετράει η ομάδα! 

Διαβάστε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Η απολαυστική συνέντευξή του στο FTHIS.GR!

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μπεκατώρου: Άνοιξε το καμαρίνι της αποκλειστικά στο FTHIS.GR! Δείτε φωτογραφίες


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR