counter

Ο Λάμπρος Βακιάρος εξομολογείται: "Κοιμόμουν σε ένα υπόγειο με άλλα είκοσι άτομα"

Ο Λάμπρος Βακιάρος εξομολογείται: "Κοιμόμουν σε ένα υπόγειο με άλλα είκοσι άτομα"
Ο Λάμπρος Βακιάρος εξομολογείται: "Κοιμόμουν σε ένα υπόγειο με άλλα είκοσι άτομα"

Ο Λάμπρος Βακιάρος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που έζησε στο San Sabastian της Ισπανίας. 

"Ο ενθουσιασμός μου, αλλά και η παρότρυνση ενός chef, του Τόνυ Καβαλιέρου, μου έδωσαν την κατάλληλη ώθηση για να βρεθώ στην Ισπανία. Βέβαια, τα πράγματα εκεί δεν ήταν καθόλου εύκολα. Δούλευα 17 ώρες την ημέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ και κοιμόμασταν 20 άτομα στο υπόγειο -3 του εστιατορίου σε ένα χώρο που δεν ξεπερνούσε τα 20 τετραγωνικά. Οι συνθήκες ήταν σκληρές, αλλά το εστιατόριο είχε μια απίστευτα εξοπλισμένη και οργανωμένη κουζίνα. Όλοι μέσα, δουλεύαμε σαν ρομπότ. Αυτό που θα σε εντυπωσιάσει είναι πως το συγκεκριμένο εστιατόριο είχε χωρητικότητα πενήντα ατόμων και οι chef που εργαζόμασταν εκεί, ήμασταν 95! Οι μόνοι, όμως, που πληρώνονταν ήταν μόλις έξι άτομα. Οι υπόλοιποι, δουλεύαμε χωρίς λεφτά. Αυτό που μας παρείχαν ήταν  στέγη και τροφή", είπε χαρακτηριστικά.

Με την πολύτιμη οικονομική βοήθεια της μητέρας του, ο Λάμπρος παρέμεινε εκεί για έντεκα μήνες. "Στο συγκεκριμένο εστιατόριο που σου ανέφερα, έμεινα για τέσσερις μήνες. Ύστερα, εργάστηκα στην Τενερίφη για ένα περίπου μήνα και η τελευταία μου επαγγελματική ενασχόληση στην Ισπανία ήταν σε ένα sushi bar στην Μαδρίτη, όπου ουσιαστικά μαθαίνω την φιλοσοφία του sushi", παραδέχτηκε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR