counter

Ο Lamanif επέστρεψε στο Instagram: Η πρώτη ανάρτηση μετά την εξαφάνιση

Ο Lamanif επέστρεψε στο Instagram: Η πρώτη ανάρτηση μετά την εξαφάνιση
Ο Lamanif επέστρεψε στο Instagram: Η πρώτη ανάρτηση μετά την εξαφάνιση

Η εξαφάνισή του Lamanif το προηγούμενο διάστημα απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την τηλεόραση.

Ο γνωστός ράπερ πριν από λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν και επέστρεψε έτσι στους δικούς του ανθρώπους.

Μάλιστα, σήμερα ο Lamanif επέστρεψε στα social media μετά την περιπέτεια με την εξαφάνιση και έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία που γράφει: «Loading».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο makthes.gr η συγκεκριμένη ανάρτηση, που είναι η πρώτη μετά το βίντεο που ανέβασε το βράδυ της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου και δήλωνε ότι θα αυτοκτονήσει, ανέβηκε λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος συνοδευόμενος από την δικηγόρο του μετέβη στο τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να καταθέσει έγκληση σε βάρος της  γυναίκας που τράβηξε το ροζ βίντεο  και κατά παντός υπευθύνου για την δημοσίευσή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το makthes.gr, ο Λάμπρος Μανιφάβας κατέθεσε μήνυση για δημιουργία βίντεο, αποθήκευση, εκβιασμό και διαρρεύσει του σε βάρος της νεαρής κοπέλας που είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της. Επειδή όμως το βίντεο δημοσιεύθηκε από λογαριασμό τρίτων προσώπων, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου ώστε να εντοπιστεί ο χρήστης που το ανέβασε στα social media. «Αναμένουμε τις κινήσεις των αστυνομικών του τμήματος Εκβιαστών που είναι αρκετά έμπειροι σε αυτές τις υποθέσεις και έχουν άμεση συνεργασία με το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διερευνηθεί που και πως διέρρευσε το βίντεο στο διαδίκτυο» δηλώνει στο makthes.gr η δικηγόρος του 24χονου, Κική Πακιρτζίδου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR