counter

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται: “Στην Αθήνα δεν περνάω καλά. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι...”

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται:  “Στην Αθήνα δεν περνάω καλά. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι...”
Ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται: “Στην Αθήνα δεν περνάω καλά. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι...”

Με αφορμή την παράσταση «Μάνα, απόψε θα μιλήσω για σένα», ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τέχνη αλλά και στο γεγονός ότι δεν περνάει καλά στην Αθήνα, όπου και διαμένει.

«Αν δεν πιαστείς από τον πολιτισμό από πού θα πιαστείς; Το μόνιμο θέμα είναι το οικονομικό. Στην τέχνη μπορούν να γίνουν πράγματα εκ των ενόντων. Δεν μπορούμε να χαρούμε τίποτα ενώ όλα είναι μπροστά μας. Τι μας συμβαίνει λοιπόν; Τι χάθηκε; Ο πολιτισμός. Ο πολιτισμός είναι το ενδιάμεσο της ψυχής. Η ψυχή δεν ευχαριστιέται. Αυτή η ευχαρίστηση μπορεί να υπάρξει μόνο στα χωριά, γιατί στα χωριά το πνεύμα είναι ελεύθερο», εξομολογήθηκε στη Νατάσα Πολυγένη και στην ιστοσελίδα eleftheria.gr.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Στην Αθήνα δεν περνάω καλά. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι ανήκω εκεί. Ποτέ δεν μ’ άρεσε. Ζω γιατί είναι η δουλειά μου, όμως δεν είναι το μέρος μου. Πιο καλά περνάει η ψυχή μου να κάνω βόλτες εδώ στο τόπο μου ή στη Πάρο να αγναντεύω τη θάλασσα. Πιέζομαι. Γιατί πρέπει να είμαι 2,5 ώρες στο δρόμο για να πάω σε μια δουλειά και μετά να είμαι κουρέλι; Για ποια ζωή μιλάμε; Όχι καθόλου δεν το ευχαριστιέμαι».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR