counter

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την “Κιβωτό του Κόσμου”: “Τα παιδιά είναι ασφαλή”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την “Κιβωτό του Κόσμου”: “Τα παιδιά είναι ασφαλή”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την “Κιβωτό του Κόσμου”: “Τα παιδιά είναι ασφαλή”

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκε το Σάββατο 26/11 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη ενώ μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και στις διαστάσει που έχει πάρει.

Δείτε επίσης - Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα πρώτα λόγια μετά την αποκάλυψη πως η αδελφή του, Κατερίνα, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

Αρχικά λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις καταγγελίες εξηγώντας πως είναι πολλές και η κυβέρνηση έδρασε γρήγορα και έθεσε νέο ΔΣ στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Επιπλέον, αποκάλυψε πως έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή την «αποστολή» και ότι τα παιδιά είναι ασφαλή.

Όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την «Κιβωτό του Κόσμου»

«Τα παιδιά είναι ασφαλή αυτή τη στιγμή και το πρώτο μέλημά μας πάντα είναι να είναι ασφαλή… Δεν πρέπει να προκαταλάβουμε τις έρευνες των Αρχών και της ελληνικής δικαιοσύνης. Όμως, είχαμε αρκετά δεδομένα στη διάθεσή μας για να προχωρήσουμε σε μια γρήγορη και τολμηρή κίνηση και να αλλάξουμε το διοικητικό συμβούλιο…»είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος, ο πρωθυπουργός διασφάλισε την ασφάλεια των παιδιών ενώ τόνισε ότι το καλύτερο είναι το να φεύγουν τα παιδιά από τα ιδρύματα, καθώς μπορεί αυτά να ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις, ωστόσο πολλές φορές αναπαράγονται στερεότυπα που θέλουν καλύτερο για τα παιδιά να μένουν στις δομές, κάτι που δεν ισχύει αφού τα παιδιά πρέπει να φεύγουν από τις δομές και να πηγαίνουν σε οικογένειες είτε με υιοθεσία είτε με αναδοχή.

Δείτε πιο αναλυτικά στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR