counter

Ο Κώστας Μπακογιάννης για την Σία Κοσιώνη: "Είναι ένας άγγελος που ήρθε στη ζωή μας πολύ γρήγορα"

Ο Κώστας Μπακογιάννης για την Σία Κοσιώνη: "Είναι ένας άγγελος που ήρθε στη ζωή μας πολύ γρήγορα"
Ο Κώστας Μπακογιάννης για την Σία Κοσιώνη: "Είναι ένας άγγελος που ήρθε στη ζωή μας πολύ γρήγορα"

Στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, βρέθηκε καλεσμένος την Δευτέρα 3/7 ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος παραχώρησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα ο Δήμαρχος Αθηνών αναφέρθηκε στη σύζυγό του  Σία Κοσιώνη με τα πιο τρυφερά λόγια αλλά και στον γιο τους, Δήμο.

Όσα είπε ο Κώστας Μπακογιάννης για την Σία Κοσιώνη

«Είμαστε κοντά στα 10 τώρα χρόνια, η Σία είναι ένας άγγελος ο οποίος ήρθε στη ζωή μας πολύ γρήγορα, δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, με πολύ μεγάλη σιγουριά, με πάρα πολύ αγάπη. Κάποιος τρίτος κακοπροαίρετος μπορεί να πει αυτή δεν είναι μία ορθόδοξη οικογένεια είναι μία σύγχρονη…. όλα αυτά τα οποία λένε….δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, είμαστε περήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο που αποκτήσαμε οι δυο μας στα εύκολα και στα δύσκολα στα καλά και στα κακά» εξομολογήθηκε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης για την σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.

Δείτε επίσης - "Μάνα Ντόρα έλα με φόρα": Ο Κώστας Μπακογιάννης προλόγισε τη μητέρα του με τη viral ατάκα της Πόπης Τσαπανίδου

«Για το πώς είναι σαν μητέρα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε: «Ασχολείται non-stop με το παιδί χτίζει αφηγήματα μέσα στα οποία πρωταγωνιστεί ο Δήμος ο οποίος βεβαίως είναι το κέντρο του κόσμου όχι μόνο του δικού μας αλλά όλο το ηλιακό σύστημα περιστρέφεται γύρω από τον Δήμο είναι ο άξονας».

Τέλος, ο Κώστας Μπακογιάννης πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να βρίσκουμε χρόνο, δεν είναι πάντα εύκολο γιατί και οι δύο έχουμε παλαβές ζωές αυτή είναι η πραγματικότητα, εννοείται ότι θα βγούμε θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί έχουμε τις φιλίες μας».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR