counter

Ο Κώστας Μαρτάκης πρωταγωνιστής σε θεατρική παράσταση

Ο Κώστας Μαρτάκης πρωταγωνιστής σε θεατρική παράσταση
Ο Κώστας Μαρτάκης πρωταγωνιστής σε θεατρική παράσταση

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Κώστας Μαρτάκης θα θυμάται σίγουρα για πολλά χρόνια τον φετινό χειμώνα! Το πρόγραμμά του είναι γεμάτο και ασχολείται ταυτόχρονα με τρία διαφορετικά μεταξύ τους αντικείμενα. Τραγούδι, μπάσκετ και θέατρο!

Ο Κώστας Μαρτάκης πρωταγωνιστεί στην παράσταση "(Δε) σε θέλω", μια ποπ ρομαντική κομεντί που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα στο θέατρο Badminton. Είναι οι παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα. Το έργο μιλάει για τη σημερινή δυσκολία που μία ολόκληρη γενιά αντιμετωπίζει ως προς τη δέσμευση και τη συνύπαρξη που στην ουσία όμως είναι η βαθύτερη της ανάγκη. Η παράσταση με πολύ χιούμορ αλλά και μουσική από τη δεκαετία του ‘90 - στο μεγαλύτερο μέρος της - παρουσιάζει τέσσερις πολύ αναγνωρίσιμους σημερινούς χαρακτήρες που προσπαθούν να συνυπάρξουν με το ταίρι τους.  Θα μπορούσε να είναι ένα συμβατικό μιούζικαλ δωματίου, ή μία απλή κωμωδία αλλά το "(Δε) σε θέλω" για πρώτη φορά συνδυάζει γνωστά μας τραγούδια με την ιστορία σαν οργανικό της κομμάτι. Δίνει βαρύτητα στο λόγο και φιλοδοξεί να είναι μία πρόταση για το  ελληνικό μουσικό θέατρο. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ εκτός του Κώστα Μαρτάκη πρωταγωνιστούν η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Άγγελος Μπούρας και η Μυριέλλα Κουρεντή.  

Ο Κώστας Μαρτάκης κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ροκκο και την Θωμαή Απέργη στο Κέντρο Αθηνών και τον επόμενο μήνα κυκλοφορεί το νέο ολοκληρωμένο του album απο τη Platinum Records, την ώρα που το τελευταίο του single "Μαθηματικά" παίζεται σε όλα τα ραδιόφωνα! Παράλληλα, συνεχίζει τις προπονήσεις με την ομάδα μπάσκετ Α.Ο. Βουλιαγμένης, στην οποία ανήκει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR