counter

Ο Κώστας Καραφώτης θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς τα αγαπημένα του πρόσωπα

Ο Κώστας Καραφώτης θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς τα αγαπημένα του πρόσωπα
Ο Κώστας Καραφώτης θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς τα αγαπημένα του πρόσωπα

Κώστας Καραφώτης

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Κώστας Καραφώτης, θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μακριά από την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τον αγαπημένο του σκύλο, Ρόμπι. Είναι μια απόφαση που πήρε πριν λίγες μέρες ο τραγουδιστής μετά από ώριμη σκέψη.

Τι συνέβη και ο Κώστας Καραφώτης θα περάσει τις γιορτές μακριά από τους δικούς του;

Ο Κώστας Καραφώτης αποδέχθηκε πρόταση για να ταξιδέψει στην Αυστραλία για μια σειρά εμφανίσεων τις μέρες των γιορτών. Ο Κώστας, θα βρεθεί κοντά στους ομογενείς της Αυστραλίας μετά από αρκετά χρόνια για μια περιοδεία που περιλαμβάνει τέσσερις εμφανίσεις. Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στη Μελβούρνη, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Σύδνεϋ, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου ανήμερα Χριστουγέννων στην Αδελαΐδα ενώ η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί με την εμφάνιση το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς , Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, στο Darwin. Ο Κώστας Καραφώτης είναι πολύ χαρούμενος που θα περάσει τις φετινές γιορτές μαζί με την Ελληνική Ομογένεια, ταξιδεύει έχοντας στις αποσκευές τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει αλλά και την νέα του επιτυχία "Μη γυρίσεις" σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου.   

Ο Κώστας Καραφώτης στην Αυστραλία

Ίσως θα είναι λίγο μοναχικά τα φετινά Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, αλλά ο Κώστας Καραφώτης έχει σκοπό να το διασκεδάσει και να απολαύσει διαφορετικές γιορτές μιας και στην Αυστραλία θα είναι... καλοκαίρι!

Δείτε το μήνυμα του Κώστα Καραφώτη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR