counter

Ο Κώστας Αρζόγλου σε απόγνωση: "Χάνω το σπίτι μου, ήρθε το χαρτί της κατάσχεσης"

Ο Κώστας Αρζόγλου σε απόγνωση: "Χάνω το σπίτι μου, ήρθε το χαρτί της κατάσχεσης"
Ο Κώστας Αρζόγλου σε απόγνωση: "Χάνω το σπίτι μου, ήρθε το χαρτί της κατάσχεσης"

Κώστας Αρζόγλου

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Αρζόγλου, σύμφωνα με την εφημερίδα News.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Σοφίας Μανουσακίδου αν έχει πέσει θύμα του καταναλωτισμού κι εάν έχει ακριβό αυτοκίνητο, λέει: "Το αυτοκίνητο που έχω είναι σήμερα 41 ετών! Σήμερα θεωρείται αντίκα. Είναι εδώ από κάτω και με αυτό κυκλοφορώ. Έχω βιώσει και κατάθλιψη και απελπισία λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Έφτασα σε μια ασφυξία απίστευτη".

Κώστας Αρζόγλου

“Δούλευα επί τρία χρόνια σε ένα μεγάλο κανάλι και μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν έχω πληρωθεί. Όμως η τράπεζα ζητά τη δόση του στεγαστικού δανείου κάθε 21 του μήνα. Όπως είναι επόμενο, αυτό με έφτασε σε μια απίστευτη ασφυξία. Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου. Έχουν έρθει χαρτιά κατάσχεσης, έχουν οριστεί και ημερομηνίες. Το παλεύω για να μην το χάσω. Από την άλλη, βέβαια, λέω ότι μπορούν να μου τα πάρουν όλα εκτός από το ταλέντο”.

Τις οικονομικές του δυσκολίες γνωρίζουν, και τα παιδιά του. “Τον γιο μου τον Παύλο, τον βοηθά συνέχεια η Έλενα (σ.σ. Ακρίτα) και εγώ έχω αναλάβει περισσότερο τις 2 κόρες μου, την Ορόρ και την Μαρία, την μικρότερη. Για την μικρή, μάλιστα βοηθά και η μητέρα της. Τα παιδιά ξέρουν πως υπάρχει γενικό πρόβλημα”. Οι σχέσεις του με την Έλενα Ακρίτα είναι άψογες. "Είναι πολύ αγαπησιάρικες. Μας συνδέει και ο γιος μας ο Παύλος", παραδέχεται ο ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR