counter

Ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη: “Έχω ζήσει τα κλάματα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη από κοντά…”

Ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη: “Έχω ζήσει τα κλάματα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη από κοντά…”
Ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη: “Έχω ζήσει τα κλάματα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη από κοντά…”

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” μίλησε σήμερα Τρίτη ο Κώστας Αρζόγλου για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και τις καταγγελίες που έχει κάνει σε βάρος του η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, σχεδόν βουρκώνω με αυτή την ιστορία γιατί για να φτάσει ένας άνθρωπος να αποτιμά εις χρήμα τις ατασθαλίες του σημαίνει ότι είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. O κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κατηγορεί οτιδήποτε και οποιονδήποτε και να υποβάλλει μηνύσεις δεξιά και αριστερά. Σε ανθρώπινο επίπεδο όμως σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι σε κακή οικονομική κατάσταση. Έχω ζήσει από κοντά διάφορα προβλήματα με κλάματα φοβερά της Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Κάτι τηλεφωνήματα πέσανε. Θέλω να επαινέσω πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους που βγήκαν και κατήγγειλαν δημόσια. Στο ΣΕΗ έχω καταθέσει και εγώ, είπα την εμπειρία μου και αν με καλέσει και το δικαστήριο θα πω αληθινά την εμπειρία μου», είπε στην αρχή ο Κώστας Αρζόγλου.

Έπειτα ο Κώστας Αρζόγλου ανέφερε: «Με τον Γιώργο με συνέδεε μια μακροχρόνια φιλία πολύ πριν από τη συνεργασία μας που κατήγγειλα πέρυσι. Από τότε δεν έχουμε σταματήσει τελείως να μιλάμε. Έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια. Κατά τη γνώμη μου ένα σημαντικό σημείο είναι το 89 που απελευθερώθηκαν τα κανάλια, μπήκαν και νέες ηθικές αρχές. Πριν, ο περίγυρος ήταν τέτοιος που ο σκηνοθέτης βάραγε κλωτσιές στα καλάμια. Υπήρχε αυτό το κλίμα. Από το 89 και έπειτα άλλαξε αυτό.

Μέσα σε αυτό το νέο πλαίσιο ο Γιώργος άρχισε να πιστεύει για τον εαυτό του αυτά που πιστεύουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Δε ξέρω αν είχαν υπερτιμήσει ή όχι τον μεγάλο πρωταγωνιστή. Μπορεί να το άξιζε μπορεί και όχι, πάντως, συνέπλεε με την εικόνα που έχουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Αυτό μας γυρνάει σε μια αντίληψη που υπήρχε πριν με την οποία έχω μεγαλώσει και εγώ και εκείνος αλλά και πολλοί άλλοι. Σαν να ξαναγυρνάμε σε μια ηθική του 50. Το μισό ελληνικό θέατρο ήξερε ότι πρόκειται για έναν δύστροπο άνθρωπο. Από την ώρα όμως που βίαζε επί σκηνής ψυχές, αυτό παραπάει».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR