counter

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ευχαριστεί δημόσια την Ελένη Μενεγάκη γιατί…

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ευχαριστεί δημόσια την Ελένη Μενεγάκη γιατί…
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ευχαριστεί δημόσια την Ελένη Μενεγάκη γιατί…

Λίγες ημέρες πριν από το φινάλε του Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κέρδισε ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας στο παιχνίδι των ερωτήσεων. Όπως θα θυμάστε, το παιχνίδι αυτό είχε να κάνει με το αν οι μητέρες των παιχτών ξέρουν καλά τα παιδιά τους.

Την επόμενη ημέρα, το video με τις ερωτήσεις προβλήθηκε στην «Ελένη» και η Ελένη Μενεγάκη έδωσε συγχαρητήρια στη μητέρα του, χαρακτηρίζοντάς τον «μεγάλο λαχείο» για τις ενδιαφερόμενες.

Ο personal trainer, μιλώντας στη Γεωργία Παπαδημητρίου στο Thema People, είπε: «Ευχαριστώ πολύ την κυρία Μενεγάκη. Την ευχαριστώ πάρα πολύ. Γιατί μετά από εκείνο το κουίζ με λένε “μαμάκια”, έμαθα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Με τη μάνα μου δεν έχουμε την κλασική σχέση μάνας – γιου. Έχουμε περισσότερο φιλική σχέση. Κάνουμε χαβαλέ αλλά δεν περνάμε όλη τη μέρα μαζί. Από την άλλη, το κουίζ στο οποίο κέρδισα το αυτοκίνητο δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Είναι δυνατόν να μη ξέρω τι ζώδιο είναι η μάνα μου ή ποιο φαγητό της αρέσει περισσότερο; Να σου πω ότι η μητέρα μου δεν με κανακεύει ποτέ και όταν το επιχειρεί να το κάνει, τσαντίζομαι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR