counter

Ο κούκλος ηθοποιός μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR μια ανάσα πριν τον ερχομό της κόρης του

Ο κούκλος ηθοποιός μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR μια ανάσα πριν τον ερχομό της κόρης του
Ο κούκλος ηθοποιός μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR μια ανάσα πριν τον ερχομό της κόρης του

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Σε λίγες ημέρες από τώρα θα υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Ο Γιώργος Παράσχος και η σύζυγός του, Χρύσα Κροκίδα, η οποία πλέον διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι ένα ζευγάρι που δεν προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο πελαργός θα το επισκεφθεί σύντομα και αυτό αναμφισβήτητα θα ολοκληρώσει την οικογενειακή του ευτυχία.

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε στις αρχές του καλοκαιριού του 2014 μετά από δύο χρόνια σχέσης στην ιδιαίτερη πατρίδα του ηθοποιού στην Καβάλα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τον ταλαντούχο ηθοποιό απολαύσαμε στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου μέσα από την παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο» η οποία είχε ανέβει στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ενώ πρόσφατα τον απολαύσαμε ως μέλος της τηλεοπτικής παρέας «Στα καλά καθούμενα» μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. 

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος μας μίλησε για τη γλυκιά αναμονή της κορούλας του ενθουσιασμένος:

Πότε ακριβώς περιμένετε να έρθει στον κόσμο το πρώτο σας παιδί και πώς νιώθετε γι’ αυτό; Η σύζυγός μου μπήκε πλέον στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τον ερχομό του παιδιού μας. Δεν βλέπουμε την ώρα να την κρατήσουμε στην αγκαλιά μας. Πλέον, όταν το παιδί κουνιέται είναι ευδιάκριτο από την κοιλιά της και όταν συμβαίνει μας γεμίζει με χαρά, συγκίνηση και ανυπομονησία.

Έχεις προετοιμαστεί για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου; Είμαι πολύ χαρούμενος γενικά. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για τον τοκετό όταν αυτός προκύψει. Όλα είναι έτοιμα για τον ερχομό του μωρού. Έχουμε ετοιμάσει και το δωμάτιό του.

Πώς νιώθει η σύζυγός σου τώρα που η ημέρα του τοκετού πλησιάζει; Δεν είναι καθόλου αγχωμένη. Είναι πολύ ήρεμη και χαρούμενη. Πλέον, δεν βγαίνει πολύ έξω. Προτιμάμε τις κοντινές βόλτες για να μην κουράζεται κι εγώ προσπαθώ να είμαι πιο πολλές ώρες στο σπίτι για να τη βοηθάω και να την ξεκουράζω.

 Ποιοι άνθρωποι είναι κοντά της αυτές τις ημέρες εκτός από εσένα; Η μητέρα μου ταξιδεύει πολύ συχνά, ειδικά τώρα που ο τοκετός πλησιάζει, από την Καλαμάτα για να τη βοηθά σε ότι χρειάζεται. Εννοείται πως όταν γεννηθεί το παιδί θα είναι πάλι δίπλα μας για να μας βοηθήσει στη φροντίδα του.

Έχετε σκεφτεί πιθανά ονόματα για το νέο μέλος της οικογένειάς σας; Δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα ακόμη. Το όνομα είναι το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Αυτό που θέλουμε και οι δύο είναι να πάνε όλα καλά, να είναι το παιδί μας γερό και το όνομα θα το σκεφτούμε σε δεύτερο χρόνο.

Χρύσα και Γιώργο με το καλό να υποδεχτείτε την κορούλα σας!

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παράσχος: Θα γίνει μπαμπάς και μιλά για τον ερχομό του παιδιού στο FTHIS.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR