counter

Ο καιρός την Πρωτοχρονιά

Ο καιρός την Πρωτοχρονιά
Ο καιρός την Πρωτοχρονιά

Καιρός συννεφιά

Πρόγνωση καιρού για 30 Δεκεμβρίου 2013 

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα στα ανατολικά η ένταση τους θα φθάσει τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 31 Δεκεμβρίου 2013

Την Τρίτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα νοτιοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 4-6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Παγετός αναμένεται να σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια.

Πρόγνωση καιρού για Πρωτοχρονιά 1-1-2014

Την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014 αναμένονται στα νοτιοανατολικά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές  αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση (παγετός τη νύχτα και το πρωί σε κεντρικά και βόρεια) και οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.

Πηγή: www.antenna.gr

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR