counter

O Ηλίας Βρεττός στόλισε χριστουγεννιάτικη... γλάστρα, στο εργένικο σπίτι του!

O Ηλίας Βρεττός στόλισε χριστουγεννιάτικη... γλάστρα, στο εργένικο σπίτι του!
O Ηλίας Βρεττός στόλισε χριστουγεννιάτικη... γλάστρα, στο εργένικο σπίτι του!

Hλίας Βρεττός

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Οι προετοιμασίες για τον ερχομό των Χριστουγέννων άρχισαν και στο σπίτι του Ηλία Βρεττού. Λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα ο τραγουδιστής έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αφιέρωσε χρόνο για να εντάξει το σπίτι του στο γιορτινό κλίμα διακοσμώντας το με μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτκη γλάστρα. Δεν επέλεξε ψεύτικο δέντρο, αλλά ούτε προτίμησε να αγοράσει ένα φυσικό κομμένο... και μπράβο του. Αντ' αυτού στόλισε το έλατο που βρίσκεται στη γλάστρα του όλο τον χρόνο και τα Χριστούγεννα γίνεται Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ τον υπόλοιπο καιρό, φυτό εσωτερικού χώρου. Ο τραγουδιστής καμαρώνοντας για το δημιούργημά του, το απαθανάτισε και ανήρτησε την φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram το απόγευμα της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου συνοδεύοντάς την με ευχές προς τους followers του.Έγραψε στον λογαριασμό του: "Στολίσαμε! Άντε και του χρόνου να ´μαστε καλά! Καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και χαμόγελο!"

Βρεττός- Αραβανή

Ο Ηλίας Βρεττός διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της προσωπικής του ζωής έχοντας στο πλευρό του την Ευαγγελία Αραβανή. Οι δυο τους ζουν τους τελευταίους μήνες έναν πολύ δυνατό έρωτα και ο ένας δείχνει να έχει βρει στον άλλο τον σύντροφο της ζωής του. Ο Ηλίας Βρεττός με ανεβασμένη διάθεση και θετική ενέργεια θέλησε να δώσει μια χαρούμενη νότα στο – όπως μπορούμε να διακρίνουμε από την φωτογραφία - καλόγουστο σπίτι του στολίζοντας ένα δέντρο του οποίου τη θέα θα απολαύσει τόσο με την σύντροφό του όσο και και με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οι Έλληνες celebrities έχουν μπει για τα καλά σε Christmas mood. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και εορταστικό shopping έχουν γίνει από τώρα μέρος της καθημερινότητάς τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR