counter

Ο Γρηγόρης μιλάει για τα κακεντρεχή σχόλια και δηλώνει: "Δεν γουστάρω να με αγαπάνε, θέλω να με σέβονται"

Ο Γρηγόρης μιλάει για τα κακεντρεχή σχόλια και δηλώνει: "Δεν γουστάρω να με αγαπάνε, θέλω να με σέβονται"
Ο Γρηγόρης μιλάει για τα κακεντρεχή σχόλια και δηλώνει: "Δεν γουστάρω να με αγαπάνε, θέλω να με σέβονται"

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην εκπομπή "Gia mpanaki" του Mega Κύπρου, που παρουσιάζει ο Τάσος Θεοδώρου, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για όλους και για όλα.

"Δεν γουστάρω να με αγαπάνε, θέλω να με σέβονται"

Ο παρουσιαστής του Mega εξέφρασε τη θλίψη του, αλλά και την αγανάκτησή του με κάποια φαινόμενα της κοινωνίας μας: "Πάντα θα υπάρχει φόβος στη ζωή μας. Βλέπω κόσμο να ζει για τους γονείς του, που δεν λέει την αλήθεια. Να τους πει ποιος είναι. Δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα. Εγώ δεν γουστάρω να με αγαπάνε, θέλω να με σέβονται. Γιατί με τον τίτλο της αγάπης γίνονται τρελά πράγματα. Ο σεβασμός έχει αγάπη, η αγάπη όχι. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι στα γεράματα και δεν πρόλαβαν να πουν αυτό που θέλουν στους δικούς τους ανθρώπους. Εγώ ζήτησα συγνώμη εκεί που έπρεπε να πω και έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω".

Όσο για τις επιπτώσεις που έχει η κρίση στην χώρα μας, στην καθημερινότητα των απλών ανθρώπων, ανέφερε: "Δεν είναι πια όμορφος ο κόσμος μ αυτά που συμβαίνουν. Είναι στενάχωρο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Ο κόσμος χάνει τη σύνταξη του, έρχονται νέα μέτρα. Η κατάθλιψη είναι χειρότερη απ την κρίση, πρέπει να τα καταφέρουμε".

H οικογενειακή σχέση με το Mega και η ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας του με το Mega, λέγοντας: "Ανανεώσαμε για ακόμη ένα χρόνο. Μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Κλείσαμε 10 χρόνια φέτος και είναι ωραίο να το νιώθεις σπίτι σου και να υπάρχει οικογενειακή κατάσταση, όπως ζω εγώ με το Mega".

Όσο για τη σχέση που είχε πάντα με τα νούμερα τηλεθέασης, πρόσθεσε: "Κυνηγούσα πάντα τα νούμερα, πάντα τα συμπαθούσα και πάντα πορευόμουν με αυτά. Γιατί είμαι επαγγελματίας, δεν τους γύρισα την πλάτη. Πάντα τα κοιτούσα την επόμενη μέρα το πρωί, έμπαινα στη διαδικασία να δω τι πήγε καλά και τι όχι. Όταν δεν παίρνεις καλά νούμερα υπάρχει μία συναισθηματική πτώση και εκεί είναι το μυστικό. Να μην σε παίρνει από κάτω. Να ανέβεις και να δείξεις ότι αυτό που κάνεις το απολαμβάνεις".

Η σχέση με το κοινό και τα κακόβουλα σχόλια

O Γρηγόρης Αρναούτογλου, επίσης, μίλησε για τη σχέση που έχει χτίσει με τους τηλεθεατές: "Κάποιοι με συμπαθούν, κάποιοι δεν με συμπαθούν. Όταν ξεκινάς την τηλεόραση νομίζεις ότι πρέπει να σε συμπαθούν όλοι. Γρήγορα αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να σε συμπαθούν όλοι", ενώ για τα διάφορα δημοσιεύματα που ασχολούνται μαζί του πρόσθεσε: "Είναι πολλές οι κακοήθειες και πάρα πολύ οι κακεντρεχείς τύποι που γράφουν διάφορα. Τις κριτικές που προσπαθούν να σε βοηθήσουν να τις έχεις δίπλα σου, αυτές που πριν κάνεις κάτι γράφουν άσχημα για σένα, να μην τους δίνεις σημασία. Υπήρξε εποχή που επηρεαζόμουν από τις κριτικές και αυτό ήταν το μεγάλο μου λάθος. Επηρεάστηκα από λάθος ανθρώπους κι όταν ανακάλυψα τους ανθρώπους που μου κάνουν καλό με τη γραφή τους, τότε έκανα στην άκρη εκείνους που πριν καν παρουσιάσω κάτι, ήξερα τι θα γράψουν".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR