counter

Ο γοητευτικός νεαρός είναι γιος πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας

Ο γοητευτικός νεαρός είναι γιος πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας
Ο γοητευτικός νεαρός είναι γιος πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας

Κατερίνα Κούκα

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» και στον Γιάννη Πουλόπουλο, έδωσε η Κατερίνα Κούκα και εκτός των άλλων, μίλησε και για τον γιό της:

Πώς είναι για ένα 16χρονο κορίτσι να γίνεται µητέρα;

Κατερίνα: Μπορεί τώρα να κάνει εντύπωση, αλλά στη Μακεδονία από όπου κατάγοµαι, µία γυναίκα που πλησίαζε τα 25 και ήταν ανύπαντρη, θεωρούνταν γεροντοκόρη. Όπως µπορεί να ακούγεται και παράξενο ένα κορίτσι 14 ετών, όπως ήµουν εγώ, όταν γνώρισα τον άντρα µου, να λέει ότι ερωτεύτηκε. Αλλά την εποχή εκείνη, µία 14χρονη δεν ήταν παιδί. Ήταν µία δεσποινίδα. Τον άντρα µου τον ερωτεύτηκα, όπως η Βουγιουκλάκη τον Παπαµιχαήλ στο Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο. Ήταν ένας πολύ µεγαλύτερος από εµένα άντρας που µε γοήτευσε. Αλλά στην πραγµατική ζωή αυτός ο έρωτας δεν µπορεί να διαρκέσει πολύ. Γι' αυτό και πέντε χρόνια αργότερα χωρίσαµε. Έχω δει ζευγάρια µε διαφορά ηλικίας που είχαν µία αρµονική ζωή. Αλλά όταν ο µεγαλύτερος, δεν µπορεί να διαχειριστεί ότι ο άλλος είναι µικρότερος, του βγαίνουν διάφορες ανασφάλειες και τότε µοιραία η σχέση θα χαλάσει.

Φαντάζοµαι πως µια διαζευγµένη γυναίκα θα ήταν δαχτυλοδεικτούµενη εκείνη την εποχή.

Κατερίνα: Εννοείται. Μου έκοψαν και την καληµέρα. Με συναντούσαν κοινοί µας φίλοι στον δρόµο και δεν µου µιλούσαν, γιατί είχα την ταµπέλα της χωρισµένης.

 Πώς το αντιµετώπισες;

Κατερίνα: Πώς θες να το αντιµετωπίσω; Πήγαινα στο σπίτι µου και έκλαιγα. Στα 19,5 µου πήρα την απόφαση να φύγω. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα. ∆ούλευα σερβιτόρα, ρεσεψιονίστ και µπήκα στο τραγούδι, γιατί χρειαζόµουν δεύτερη δουλειά για να µπορώ να συντηρώ τον εαυτό µου και το παιδί µου. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ!

COVER OK

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Κούκα: Απαντά με μια φωτογραφία στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει υποστεί σοκ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR