counter

Ο Γιώργος Τσαλίκης στην Αννίτα Πάνια για Big Brother: "Τους έπαιρνα τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν"

Ο Γιώργος Τσαλίκης στην Αννίτα Πάνια για Big Brother: "Τους έπαιρνα τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν"
Ο Γιώργος Τσαλίκης στην Αννίτα Πάνια για Big Brother: "Τους έπαιρνα τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν"

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια θα δούμε ως καλεσμένο το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου τον Γιώργο Τσαλίκη.

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή "Super Κατερίνα" έδειξαν απόσπασμα από όσα θα δούμε στη συνέντευξη του επιτυχημένου τραγουδιστή ο οποίος, εκτός των άλλων, ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια και για το συμβόλαιο του με το Big Brother που καταπατήθηκε από τον ΣΚΑΙ.

"Είχα ένα συμβόλαιο και ξαφνικά άκουγα ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα τηλέφωνο (τον ΣΚΑΙ), εξαφανιστήκανε, όταν γύρισα εδώ, εγώ ανακοίνωσα ότι έχω υπογράψει ως παρουσιαστής του Big Brother, έκανα ραντεβού μαζί τους, μου είπαν ότι δεν ξέρουν κανέναν Γκουντάρα, ότι δεν ισχύει τίποτα, ότι μπορεί να μην γίνει το Big Brother... Το ήξερε όλη η πιάτσα. Ρε συ Αννίτα, εδώ λέμε κάτι αυτή τη στιγμή, συζητάμε για μια δουλειά και μετά από τρεις ώρες το ξέρει όλος ο χώρος. Δεν το ξέρεις αυτό; Το ξέρει και η πέτρα που σηκώνεις, δηλαδή όταν είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό στη Μαλέσκου, ήμουνα στο δρόμο για το δοκιμαστικό για την εκπομπή και το έπαιζε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της." είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Και συνέχισε λέγοντας: "Το θέμα μου το γενικότερο με τη φάση είναι ότι απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, κάποιος να παίρνει να το πετάει στα σκουπίδια και να σε πετάει ανερυθρίαστα στα σκουπίδια, και να μη μιλάς. Και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως και αγωγή". 

Σε ερώτηση της Αννίτας Πάνια για το ζεύγος Γκουντάρα - Κάκαβα είπε: "Εγώ με Γκουντάρα και Κάκαβα μανούριασα γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μιλάγανε στη διοίκηση του ΣΚΑΙ για να πάρουν την εκπομπή. Αυτή ήταν η μανούρα. Και όταν το είπα αυτό δημοσίως κάνανε καμία κίνηση... Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και έπρεπε να φλερτάρουν με την ιδέα και να τη συζητάνε. Όταν εσύ έρχεσαι να κάνεις το "Ανοιχτά" και ξέρεις ότι στο "Ανοιχτά" έχει υπογράψει συμβόλαιο ο Γιώργος Τσαλίκης και βγαίνει και λέει ο Τσαλίκης είχα υπογράψει συμβόλαιο και έμαθα ότι η Πάνια με έθαψε στη διοίκηση του Open για να πάρει την εκπομπή. Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR